Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes vagyok, két napja...

19 hetes vagyok, két napja érzem a babát, de nem egész nap, most ma még csak reggel éreztem, mikor lesz rendszeres és egész nap kell érezni vagy hogy szokott ez lenni?

Figyelt kérdés
2008. nov. 10. 17:31
 1/3 anonim ***** válasza:
A babának megvan a természetes ritmusa,ő is alszik a pocakban. Ahogy nő,annál kevesebbet mozog,de annál jobban fogod érezni,mivel kevesebb lesz a helye. Egyébként babája válogatja,hogy mennyit mozog. Én 26 hetes vok,és hol szinte egész nap érzem,hol meg csak bejelentkezik néha-néha.Jó babavárást.
2008. nov. 10. 17:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Teljesen természetes, hogy még nem érzed rendszeresen. Én a 24. héttől éreztem rendszeresen, naponta többször is. De akkor már minden nap, naponta 1X kell is érezni.
2008. nov. 10. 19:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a 17. héttől érzem a babámat, és a 23. héttől folyamatosan egész nap. És most ár erős mozdulatok is ezek, nem csak olyan simogatások.
2008. nov. 11. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!