Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi cukros anyukák!...

Terhességi cukros anyukák! Mennyivel lett nagyobb a babátok?

Figyelt kérdés
Terhességi cukrom van , 2 hete diétázom,bár néha vannak kihágásos napjaim.29 hetes vagyok a baba 1,3kg ,ma voltam dokinál, azt hitte ikreim lesznek akkora a hasam.a magzatvíz nem több.Egy hete nézték, a súlya is egy hetes adat.Lehet ettől nagyobb a hasam és a baba?Ennyit számítana az a pár alkalom kihágás?

2019. ápr. 2. 18:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm 10-es a plusz infót.A magzatvíz méhlepény stb nincs gond múlt héten nézték meg, úgyhogy az biztos.Kontrollom is lesz 9.én.
2019. ápr. 2. 21:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem szigorúan betartott diéta mellett is gyakran volt 7 felett az étkezés utáni cukrom, de szerencsére nem volt túl magas, max. 7,6; ritkán elérte a 8-at. Folyamatosan fenyegettek az inzulinnal, csak azért úsztam meg, mert az UH-on mindig minden rendben volt a babámmal. 38+4-nél született meg, indított szülésből, császárral; 3130g és 48 cm-rel.
2019. ápr. 2. 21:42
 13/13 anonim ***** válasza:

A tízes leírta a lényeget. Nem a nagy súlytól kell tartani.

3 terhességből egynél voltam cukros. Mindhárom gyerekem nagy volt, szóval genetika. Diéta mellett is volt néha 7-8 az értékem, gyerkőc egészségesen született.

2019. ápr. 3. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!