Amíg nincs vérzés nem lehet probléma?
Éreztem kb.4-5 napig néha néha enyhe görcsöt, azt mondták ez normális mert ilyen korba tágul a méh 6-7 hetesen, édesanyám meg unokahugom is azt mondta ők egyáltalán nem éreztek semmit terhességük alatt, mostanra elmúlt a görcsölés, vérzés nincs..
Nyugtassatok meg, első babám!
7 hkm😊
Probléma sajnos mindig lehet, a születése után is... de a nagyon enyhe görcs nem feltétlenül jelent bajt, csak nyúlnak a szalagok, nő a méhed.
Az első válaszolót azért cáfolnám, nekem 15 és 1 hónapos gyerkeim vannak, de sosem görcsöltem.
En 7+4hetes vagyok es nem egyszer gorcsol a hasam van amikor olyan erosen mint mikor menstrualok. Olyankor elso ket nap olyan gorcseim vannak hogy a ket labamba is lesugarzik a fajdalom. Most is erzem igy de nem egesz nap csak egy ket percre es aztan elmulik. Vagy van olyan is hogy ugy beleszur hol egyik oldalt hol masik oldalt a hasamba hogy hirtelen meg sem birok mozdulni a fajdalomtol. A pici jol van es az orvosom azt mondta mig par percig tart az eros fajdalom es nincs verzes addig minden teljesen normalis. Mindenkinek a szervezete maskent reagal a terhessegre.
Ne aggodj, mikor nagyon gorcsolsz vegyel be magneziumot es probalj lepihenni ha van ra lehetoseged.
Boldog babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!