Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csinálnak valamit terhessèg...

Csinálnak valamit terhessèg alatt a neurovasculáris cimpressióval?

Figyelt kérdés

Műtèt elött állnèk de terhes lettem aminek örülünk termèszetesen.Kèrdeztem a neurológust mi a helyzet ebben az esetben a műtèttel,vagy hogyan tovább.Erre ő azt mondta vetessem el a gyereket mert szerinte csak így tudják megcsinálni a műtètet.Terhesen nem valószínű,hogy megcsinálják.Csak a szülès után.

Van vagy volt valaki aki hasonló cipőben jár járt,ès megcsinálták neki vagy tènyleg nem csinálják meg az altatás miatt.

Köszönöm szèpen aki hozzá tud szólni.

2019. márc. 22. 02:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Trigeminus neuralgia, gondolom.

Nem fogják terhesen megcsinálni, szóval vagy kibírod még a fájdalmat, vagy elveteted. Tegretolt sem nagyon ajánlott terhesen szedni.

2019. dec. 12. 22:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Már megszületett a kisfiam.Most 6 hetes:)

A terhessèg alatt magától megszünt a problèma.Az utolsó egy hónapban kezdődött újra,de egyenlőre megint enyhe,ès mèg nem jutottam vissza a sebèszhez egyeztetèsre.

De a gyereket nem vetettem el. :)Úgy voltam vele valahogy vègig kinlódom,de nem kellett.A gyógyszert sem szedtem.

2019. dec. 13. 02:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!