Miért pisilek be orgazmus közben?
Behatolás nem volt már régóta, mert kellemetlen érzés az utóbbi hetekben, de az orgazmussal nincs gond. Viszont az utóbbi 2-3 alkalommal megfigyeltem, hogy hiába megyek el előtte wc-re és üres a hólyag, orgazmuskor becsurog :( De az is csak kb a 3-4-5. orgazmusnál. Az első kettőnél nem.
24 hetes kismama vagyok és első baba.
39%-os, neked sztem nem hogy gyereked nincs, de nem is no vagy. Egyaltalan nem tagul ki mindenki, es nincs mindenkinek vizeletvisszatartasi gondja x gyerek utan sem, foleg nem ugy ahogy te irod.. Az pedig, hogy szerinted ez vicces, csak azt bizonyitja, hogy veled nem ok minden.
Kerdezo, szerintem lehet hogy a baba a holyagodat nyomja, es orgazmuskor elszabadul minden ott :D Probalj intimtornat mar most. Szules utan is haszna lesz, es segithet ezen is.
A becsurgas pedig elofordul sokaknal igen, de nem torvenyszeru, es tenni kell ellene tornaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!