Vékony kismamák! Nektek is nagyon nagyon feszül a bőr a pocakotokon? 25hetes vagyok, óriásit nőtt egy hét alatt a pocim, nagyon feszül rajta a bőr.
Nem!
Az utolsó 2hónapban kezdett el csak egy kicsit nöni, de akkor sem volt olyan nagy. Kb.6hónaposnak megfelelö pocakkal mentünk szűlni.
Egyik gyerekkel sem volt ugyan nagy hasam es keson is kezdett noni, de feszult rendesen a bor es meg a hasizmom is az utolso trimeszterben. A harmadik babaval meg friss az elmeny, a ket nagynal mar nem emlekszem hogy volt ez.
Voltak pillanatok, amikor azt hittem, hogy szetszakad a borom is, meg a hasizmom is. De kibirta .:)
hátha már most ennyire feszül-viszket...sajnos nem fogod megúszni csík nélkül :/
első terhességemnél csak a végén viszkettem nagyon 1-2csíkom lett...hát most a másodikkal már kb. 27-28.héttől borzasztóan viszketett és csíkosodtam :( szart se ért ez a drága biooil -.-
38 hetes vagyok, és annyira megrepedt a bőr...hogy kellemetlen,ha valami hozzáér
én csak a tapasztalatom írtam le, nekem mindaddig nem viszketett, míg nem repedt a bőröm
ebből gondoltam lehet összefüggés 😊
5-s voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!