30 hetes vagy a feletti terhességi hét után ti hogy birtátok az ultrahangos vizsgálatot? És a babamozit? Nem voltatok rosszul hanyatt fekve?
30+ hetes vagyok és utoljára mikor most voltam a dokinál uh-n rosszul lettem a hanyatt fekvéstől. Azt éreztem nem kapok levegőt, a fejembe tódult minden, a szemeim gúvadtak és nem birtam megszólalni sem. A baba is rúgdosni kezdett a hasam teteje elkezdett fájni és keményedni pedig amúgy soha nem szokott.
A férjem vette észre és szólt egyből a dokinak. Feljebb állitotta kicsit az ágy támláját de ugyanúgy elviselhetelennek éreztem már a vizsgálatot és rosszul éreztem magam abban a fekvésben. Már imádkoztam mikor lesz vége.
Szerettem volna elmenni babamozira mostanában de ezek után már félek az egésztől mert 30-40 perceket irnak hogy addig tart. Én nem tudom hogy birok ki annyi időt ilyen pózban. Ráadásul még a 34 héten elkell mennem egy nagyobb ultrahangra a doki kérésére ami szintén legalább vagy 30 percig fog szerintem tartani.
Eddig vártam az ultrahangos vizsgálatot hogy lássam a picit, de most azon a ponton vagyok hogy egyáltalán nem mert fizikai szenvedésnek érzem és rosszul vagyok tőle.
Volt valaki igy? Van valakinek tanácsa hogy lehessen kibirni? főleg a babamozit? meg azt a másik hosszabbat majd?
Nagyon sajnálom! Én se tudtam hanyatt feküdni az elejétől. A végén azért mert fulladtam,fájt a méhem,derekam. 33. héten párom és anyósom kérésére elmentünk babamozira. Szörnyű volt. Én nem is akartam menni. Nem is mutatta magát a baba
Szülésnél is hanyatt fekve vajúdtam órákat. Végül nem tágultam és nem bírtam tovább feküdni,megcsászároztak
Kitartás!
36.hétig faros volt a kislányom, szerintem nem függ össze a kettő!
nekem is már a vége fele rossz volt az uh, de amiatt,hogy alig bírtam felkelni az ágyról...védőnőnél is utálom,hogy háton kell feküdni,hogy szívhangot nézzen 😑
38 hetes vagyok jelenleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!