Mennyire káros a mosópor a kézzel erintkezve terhesen?
Köszi a válaszokat, mire lenyugodtam rájöttem hogy túl aggódtam kicsit... najo nem kicsit...
Az a baj hogy mindenhonnan már ez dől hogy mi minden árt a gyereknek, a múltkor pl nem mertem megenni 1 szelet májkrémes kenyeret, mert azt írta az internet hogy a májkrém húderossz, aztán a védőnő kinevetett, hogy mértékkel mindent lehet, sőt kell...
Szóval bocsi, igyekszem nem idiotán parázni 😄
Én is mostam a férjemnek inget, még alsógatyát kézzel, de tusfürdövel! Mivel én is paramami vagyok, ezért nem kockáztattam, föleg hogy ha kis mikronyi sérülések is vannak a kéz börén, amit esetleg szabad szemmem nem látni, akkor azok on keresztül bejuthat a börbe.
Tusfürdövel is ugyanúgy tiszták lettek.
Amúgy ki pontozott le? Meg miért? Csak azért mert leírtam hogy én hogy csináltam mosópor helyett?? Attól hogy én úgy csináltam, még mások csinalják ahogy akarják.
Elég szánalmas, és korlátolt emberek lehetnek itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!