Betöltött 5. hét tünetek nélkül. Lombikos anyukák, ezt hogy bírjátok?
Erős pozitív tesztek 9.nap óta. Ma Et+16 van.
Tünet minimális, szinte semmi reggel, de napközben ez is elmúlik mindennap. Estére állandóan azt érzem, most megállt... majd reggel pozi a teszt.
10 nap van még uh-ig. Valami tanács, biztatás lenne valakinek?
Mekkora az esély, h még gond lehet?
Nem mindenkinek vannak tünetei, de gond bármikor lehet még szülésnél is.
Próbáld meg elterelni a gondolataidat, mert az idegeskedés nem használ.
Két lombikterhességem volt. Ez sajnos ilyen... Nagyon idegőrlő ez az időszak, de nem akarlak elkeseríten azzal, hogy később sem lesz sokkal jobb. Mindig lesz min aggódni. Először a szívhang miatt, majd a 12. hetes UH, majd a következő genetikai...stb. És most még egy problémamentes terhességet feltételezünk.
Nekem mind a kettő nagyon-nagyon problémásra sikerült. Az utolsó pillanatig, folyamatosan aggódnunk kellett. Az első terhességemből sajnos el is vetéltem a 20. héten. A következőből meg épphogy sikerült megmenteni a babámat. Szörnyű volt... Én ez miatt nem szeretek terhes lenni. Sohasem féltem és féltettem még annyira, mint akkor.
Persze igyekezni kell uralni ezeket az érzelmeket, mert nem tesz jót a babának sem. Próbáld lekötni magad valamivel. Én puzzle-t raktam ki tömkelegével ebben az időben.
Köszönöm szépen nektek!
Nekem sem az eslő terhesség, de az elsőnél nem volt aggodalmam. Valahogy ott éreztem, h minden rendben. Itt az a rosszabb, h a tünetek nem olyanok.
Viszont most du. bedurrantak a cickóim, aminek nagyon örülök, hasonló kis jelekre vár az ember :) egesz másként érzem magam végre emiatt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!