Ha az NST mutat egy fájást, az jelent valamit? 39 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
2008. nov. 10. 08:28
1/5 anonim válasza:
Szia!Nem akarlak elkeser,de 1 fájás az még nem sok.Nekrm a 37.dik héttöl folyamatosan fájásokat jelzett,persze én nem éreztem semmit.az orvos,az ápol.nő kérd,h nem -e fáj,hisz nagy fájásokat jelez a gép.Én tényl.semmit sem éreztem.40+2 héten szültem meg!
2/5 anonim válasza:
Hát, 1 fájás az még tényleg nem sok. Elviekben ilyenkor már több fájást kéne mutatnia.
3/5 anonim válasza:
A méh dolgozik, sokszor ne is érezzük:-)
Nem kell, hogy nagy előjelei legyenek, én is minden tünet nélkül mentem szülni:-)
4/5 anonim válasza:
Nekem folyamatosna mutatott fájást, amit éreztem is, de a nővérek csak röhögtek, hogy "ezt nevezem én fájásnak?"... Tény, hogy a babám csak a 41. hétre született. Megmondom őszintén, szerintem ez az nst-dolog túl van lihegve, most vagyok a második babámmal a 35. hétben, de az tuti, hogy ezúttal nem fogok 2 naponta nst-re járni amíg a babám rendesen mozog és nincs semmi nyugtalanító jelzés.
5/5 anonim válasza:
Az egy fájás, az valóban nem sok, viszont az utolsónak írnám, hogy én is voltam most NST-n, ahol nem jelezte azt, amit én éreztem, és meg is kérdeztem a nőt, hogy miért nem mutatja, hisz, nekem nagyon kellemetlen. Erre kiderült, hogy nem jó helyre rakta a tappancsot, túl fenn volt. Ahol csak 10-20-akat mért, és ahogy lejjebb rakta rögtön felugrott 30-40-re is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!