Most vagyok 32 hetes és 1 napos! 110 cm a hastérfogatom! Szerintetek milyen méret nem túl nagy vagy talán kicsi?
Az elso terhessegemet 124es korfogattal zartam, a 2-at 106ossal. Nem a babak kozott volt ekkora meretkulonbseg. Arrol volt szo, hogy vekony testalkattal inditottam mindkettonel, de az elsonel sokat hiztam, eleg komoly uszogumira tettem szert, a 2-nal viszont keveset, a derekam maradt a regi, nem novelte a centiket.
Szoval ebbol kiindulni nem lehet. Az is fontos, hogy mennyivel kezdtel.
Nekem pl 62 cm-es alapban a derekam. Ehhez kepest nekem a 106os pocak nem szamit kevesnek. De indulhat valaki alapban 90es korfogattal, mert vastagabb. Szoval nem egyforma a viszonyitasi alap.
Szia,28 hetes vagyok,és 109 cm-es a has körfogatom köldök magasságban.
Nekem ő a negyedik babám,szerintem ez alkati kérdés.Nem biztos,hogy azért van ilyen szép nagy pocink mert a baba is nagy.Van olyan ismerősöm akinek semmi hasa nem volt,és 4000 grammos babát szült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!