Hogy van ez a szikhólyag, köldökzsinór?
Figyelt kérdés
9 hetes vagyok, akkor már van köldökzsinór? vagy hogy van ez?2019. márc. 14. 11:55
1/9 anonim válasza:
Miért lenne a kettő ugyanaz? Nem értem a logikád, leirod?
Akkor simán koldokzsinor lenne a neve.. A szikholyag pár hetes terhesen kimerült, kb10-12hetesen.
Ez táplálja az embriot, de a koldokzsinor csak utána jelenik meg(méhlepénnyel együtt)
3/9 A kérdező kommentje:
Mindenhol mas hetet olvastam, azt is olvastam, hogy a szikholyag elsorvad, de nem tudtam hogy a koldokzsinor mikor alakul ki.
2019. márc. 14. 12:31
4/9 anonim válasza:
Gondolom azért olvastál mindenhol mást, mert nincs erre fix idő.
Amúgy nem mindegy?
5/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem mindegy, engem érdekel a kisbabám fejlődése.
2019. márc. 14. 12:45
6/9 anonim válasza:
Szia! Én ezt olvasgattam tegnap.Több helyen is azt írták a 7.héten kezd alakulni a köldökzsinor.Azért olvastam utána mert én most itt tartok. 😊
7/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm Neked!
2019. márc. 14. 16:01
8/9 anonim válasza:
Szerinted az itt válaszolók majd megmondják hogy 100%-ra hogy x. héten lesz köldökzsinór, úgy hogy ez a szakirodalmba sincs leírva?
9/9 anonim válasza:
A KISBABAD, oké h érdekel. Na a koldokzsinor és szikholyag minek? Oké, hogy hozzá tartozik, de full semmit sem kell tudnod róla. Az az orvos dolga..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!