Ikerterhessèg eseten ellehet utasitani azt, hogy protokoll
szerint befektessenek 25hetesen amikor semmi bajom nincsen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ikerterhesseg eseten ha semmi problemam nincs,de beakarnak fektetni a korhazba mert ez a protokoll,elutasithatom?
Van egy ketto eves kislanyom is itthon.Nem szeretnek heteket,honapokat bent fekudni ,itthon is tudok pihenni.A kerdesem az lenne,hogy elutasithatom,hogy nem fekszek be a korhazba?
Jézus, nálunk a trigrminijet sem fektették be 25. héten, nemhogy panaszmentes geminit.
Egyébként nem kényszer, max aláíratják, hogy saját felelősségre mész haza. Ha nem lenne semmi gond a terhességemmel azon kívül, hogy ikrek, biztos be nem feküdnék, pedig szülészeten dolgozom.
2019. márc. 14. 16:27
12/18 anonim válasza:
Ez meglepett, akkor kb ez az egyetlen kórház ahol alkalmazzák ezt a módszert. Több ikerterhest ismerek senkit nem fektettek be panaszmentesen.
2019. márc. 14. 17:10
13/18 anonim válasza:
En is ikerterhes vagyok, raadasul egypeteju ikreket varok eleg komoly komplikaciokkal es esze agaban sincs a dokimnal befektetni. Nekem hetente kell menni a kis bibi miatt, amugy 2 hetente kene, azt mondta mindig vigyek magammal cuccot, ha esetleg azt latja h maradnom kell, de amugy mehetek haza. Amugy en pecsre jarok pedig rohadt messze lakunk pecstol.
2019. márc. 14. 21:48
14/18 anonim válasza:
Szia ! En találkoztam ilyennel , ahol én voltam kórházban több ikres ( kettesiker) kismama volt bent tudomásom szerint teljesen panaszmentesen a 25-28hettol szülésig , hétvégére haza mehettek de egyèbkent vegig bent kelett lenniük.
Én sem halottam még sose ilyenről de ok is azt mondtak hogy ez a protokoll ....
2019. márc. 16. 13:06
15/18 anonim válasza:
Persze, hogy kap a korhaz penzt ha befekszel, mi hittel?
Nem is keveset ( korhazban dolgozom, tudom mi , hogy mukodik ).
Egyebkent meg szepen kinyitod a pici szad , es kozlod, " nem, nem fekszem be, koszonom. "
2019. márc. 16. 13:10
16/18 anonim válasza:
Hát az a baj utolso hogy akkor ha megmondod hogy nem fekszel be sok esetben nagyon csúnyán fognak veled viselkedni , tisztelet a kivételnek de sokat voltam bent kórházban hallottam en már olyat orvosok szájából hogy csak lestem ,
2019. márc. 18. 12:16
17/18 anonim válasza:
Elozo, 1999 ota dolgozom korhazban, tudom mi a helyzet. Meg azt is, hogy 21.szazad van, van betegjogi kepviselo, de a legtobb beteg nem all ki magaert, es az orvosokrol azt hiszik, ok a parancsolojuk.
2019. márc. 18. 13:04
18/18 anonim válasza:
Én pont ma voltam orvosnál, csak Nyíregyházán. 11 hetes 2 petéjű ikerpár pocaklakókkal. Rákérdeztem, hogy mi a szabály, mert nekem is van egy 1,5 éves kislányom, akit nagyon nem szeretnék hetekre/hónapokra másra hagyni! Azt a választ kaptam, hogy amennyiben probléma mentesen alakul minden, akkor 34.héttől kell befeküdni, addig otthon maradhatok, nyilván komplikáció esetén ez az időpont borul. Ezek szerint mindenhol más szabályt követnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!