Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dávid mellé milyen keresztév...

Dávid mellé milyen keresztév illik másodikként?

Figyelt kérdés
A vezetéknév Rozgonyi lenne. Azért kellene második keresztnév, mert már lakik a közelben egy hasonló nevű fiú, és ezt most tudtam meg.
2010. júl. 3. 10:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én nem tudom, hogy ez a név miért lett ekkora divat, de nagyon sok gyereket hívnak Dávidnak. Ha szándékosan (mivel ez zsidó név), akkor szerintem semmiképp ne adj mellé magyar nevet, mert hülyén hangzik. Pl. az Ábel is zsidó név és szerintem megy hozzá.
2010. júl. 3. 10:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen, az a gondom, hogy a teljes nevük egyforma :(
2010. júl. 3. 10:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Krisztián.:)
2010. júl. 3. 10:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Zsidó név,nem zsidó név és akkor mi van?Az Eszter is az és mi ebben a probléma?Azért hívnak minden második gyereket Dávidnak,mert most tucat,divatnév.Ugyanígy a Bence,a Máté,az Ádám,,a Levente,a Botond is.Divatnevek mindig voltak,a 60-as években születettek közül minden második László,István vagy Zoltán.És?????????????
2010. júl. 3. 11:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Rozgonyi Dávid Martin
2010. júl. 3. 14:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Dávid Adorján
2010. júl. 4. 12:32
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi
2010. júl. 5. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!