Szedem az elevitet de csak délután tudom bevenni mert reggelinél még nagyon hányingerem van! Nem baj ha nem reggel veszem be ugye?
Mindegy, hogy mikor veszed be. Én elég sokáig lefekvés előtt vettem be mindig, mert reggel rendszerint elfelejtettem, úgy rohantam el dolgozni.
(Azt te döntöd el, hogy mennyi ideig és mennyit szedsz belőle. Én a 37. hétben vagyok, már baba előtt is szedtem egy hónapig, majd terhesen minden nap, de szedni fogom szoptatás alatt is. Igaz, nem elevitet, hanem egy másik készítményt, ami összetevőket illetően nagyjából ugyanaz. Nem híztam rengeteget. Nem a vitamintól hízik az ember, az maximum étvágyat csinál. Rajtad múlik, hogy mennyire tudod ezt kontrollálni és mennyit eszel, nem az elevit fogja megenni helyetted a kaját. Ezt az utolsó válaszoló "jó" tanácsa miatt fűztem hozzá.)
Akkor veszed be, amikor tudod. Én volt, hogy össze vissza vettem be, egyik nap reggel, másnap este, mikor jutott eszembe.
A 16. hétig szedtem, aztán olyan székrekedésem lett tőle, hogy átváltottam a Hipp Natalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!