Mi a fenétől hízok folyamatosan?
Odafigyelek a kalóriákra, tornázom is, nem hagyom el magam. Egyébként is volt rajtam plusz 3-4 kg ( 67 kg lenne az ideális súlyom, 70nel kezdtem ) , de 9 hetes vagyok és már 3 kg plusznál járok!
Számolom a ch-t , tartom a kalóriát, oké, puffadok na de 3 kg-nyit? Nem eszek semmivel többet, sőt.
Mi lesz így a végére?
Volt olyan aki eleinte többet hízott de aztán ez lelassult? És nem úgy hogy saját bevallása szerint is többet evett. Barátnőm pl. annyira rosszul volt eleinte , hogy csak akkor nem émelygett amikor épp evett vmit.
Így érthető, miért kap fel pár kilót vki.
A cukrom (éhgyomri) normális.
Régebben volt nézve (terheléses) az is jó volt, persze akkor nem voltam terhes.
Megnézetem akkor most is. (bár a 12 hét körüli vérvételen néznek hba1c t is , és 24 hetesen lesz terhelés de addigra gurulni fogok ha tényleg az a baj)
De szedek, de én úgy tudtam az olyan értelemben hízlal, hogy a B vitaminok miatt megnöveli az étvágyat, tehát többet eszik az ember mint szeretne vagy mint korábban.
De nem eszem többet, tényleg....
Szia!
Én az első trimeszterben rengeteget émelyegtem, na amikor megszűnt leültem párszor és annyit ettem ami a csövön kifért.Persze híztam, terhességnél vszínű hajlamosabb vagyok a hízásra, nem terhesen nádszál vékony voltam.
Most nagyon- nagyon odafigyelek,mit eszem.
Második trimeszterben egészséges étrenddel is heti 30dkg az egészseges határ a hízásra. Most 17hetesen, második trimeszterben nyilván nem állok neki diétázni, női hiúság ide vagy oda... A legfontosabb a baba egészsége, ha megszületik lehetek bomba formában:) Ez csak az én véleményem, de az őrületbe fogod magad kergetni ha számolod a dekákat. Nekem pl. göbös a pajzsmirigyem TSH-m jó, biztos nem azért mutat a mérleg annyit mint amennyi nem tetszik:D Persze továbbra is odafigyelek,de ha továbbra is "hízogatok" akkor ez van ilyen a genetikám,hajlamom.
Boldog babavárást kívánok Neked!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!