Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogamzásgátló tabletta mellett...

Fogamzásgátló tabletta mellett teherbe esni?

Figyelt kérdés
Volt, aki a Symicial nevezetű tabi mellett esett teherbe? Vagy esetleg ismertek e olyat?

#teherbeesés #Symicial tabletta
2019. márc. 4. 18:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
22%

Én 10 évig szedtem fogamzásgátlót, benne volt a tájékoztatójában mind a narancslé, mind a c vitamin.

45 éves vagyok, kétszer szeretkeztem életemben védekezés nélkül=2 gyerek.

Soha nem potyogtattam gyereket és nem estem teherbe védekezés mellett. Lévén ez az ellentmondás.

A férjed eszerint sosem találkozott még olyan nőkkel akik úgy estek teherbe hogy egyébként védekeztek? Mondjuk azzal a gyógyszerrel amit ő írt fel nekik, amellett a spirál mellett amit ő rakott fel? Hany abortuszt végzett el emiatt? Akkor is könnyesre röhögte magát?

Egyebként sajnos én nem röhögtem könnyesre magam, lévén tisztában vagyok vele milyen sötét és idióta orvosok is léteznek. Különösen nőgyógyászok között, nem csoda ki az aki nőgyógyásznak megy- nyilvan az alja aki sehova nem jó.

2019. márc. 6. 06:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Még tabletta nélkül sem egyszerű teherbe esni nem hogy azzal.
2019. márc. 7. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!