Nektek voltak tünetek a terhesseg legelejen?
Ha minden jól megy most léptem be a 3. Hétbe. Nyilván ez meg csak találgatás. Most van péteresem. Kicsit erzem a hasamba enyhe fájdalmat. Nem gatol a napi dokgokban és gyógyszert sem igényel.
Beképzelem vagy előfordulhat hogy most ágyazódik be?
Most csak én nem értem h miért lenne "terhes tüneted" ha még csak most van pé-d?
Hogy léphetsz a 3. Hétbe, ha még csak most van a peteérés?
A terhességét az utolsó mensi első napjától számoljak. Tehát amikor valakinek késik a menyije mar 5 hetes terhes :) 2 hét mulva kell megjönnie
Nyilván meg nem lehet fizikai értelemben terhességről beszelni de apró jeleket mar gondoltam lehet erezni a beágyazódás alatt
Nem de akinek már peteereskor terhes tünete van, az inkább pszichés. Beagyazodas után is pár napig alig van kapcsolat az anya szervezete és az embrió között.
Nekem soha nem volt semmi tünetem a 6.7.hetig.
De, ha most van peteérésed, akkor szerinted mi a kiskutyafüle ágyazódik be?
Ugorj neki mégegyszer annak, hogy utánaolvasol a tested működésének, mert képzavarban vagy.
Ez nem jól tudod!
Kicsit összezavarodtak benned az infók! Peteérés után akár 10 nap is lehet a beágyazódás.
Nem úgy működik h mist péd vad, reggel eljaotad a férjed és már terhes vagy....
Addig pedig nem beszélünk terhességről, még nincs meg a megtermékenyülés, beágyazódás.
Tehát ilyen nincs h most van péd, de te már 3 hetes terhes vagy!
Egyébként peteérés átlag 14. napon van. Az pedig 2 hét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!