Ti megtartanátok?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok,párom 22 és úgy alakult hogy teherbe estem.van saját lakásunk és munkánk(én otthonrol dolgozom), én 160ezret,párom 200 ezret keres havonta.ti mit tennétek a helyemben?megtartanátok a babát?
2019. márc. 4. 14:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező: mi szól ellene? Miért ne tartanád meg??? Miért merül fel egyáltalán ez a kérdés? Csak azért mert nem tervszerűen jött, vagy van más ok is?
2019. márc. 4. 15:36
 12/25 A kérdező kommentje:
Hát ami ellene szól az a korom,félek hogy esetleg nem lennék olyan jó anya,mint pl egy tapasztaltabb nő
2019. márc. 4. 15:43
 13/25 anonim ***** válasza:
92%
Ohhh hát amiatt ne aggódj :D 30évesen most várom az első babám, és ugyanúgy parázok, mint bárki más :)
2019. márc. 4. 16:06
 14/25 anonim ***** válasza:
80%

Még ha 16 lennél, megérteném.

De elég sokan szülnek 19-20-21 évesen. Nem leszel kirívó eset.

És a "jó anyaság" nem korhoz kötött.

2019. márc. 4. 16:09
 15/25 anonim ***** válasza:
29%
Ha már felelőtlenül teherbe estem biztos nem vetetném el, nem büntetném a gyereket a saját hibám miatt.
2019. márc. 4. 16:29
 16/25 anonim ***** válasza:
94%

A lényeges körülményekből sokat kihagytál. Szeretnétek gyereket? Milyen a párkapcsolat? Lesz miből felnevelni? El tudod képzelni magadat fiatal anyukaként? Mit szól a párod? Van-e segítségetek?

A korod még nem akadály, nem ezen múlik a jó anyaság. A fontos szempontok felett viszont nem szabad elsiklani, mert nem mindegy, hogy szerettétek volna egyébként is, csak egy kicsit előbb jött, vagy minden addigi tervet romba dönt a gyerek.

2019. márc. 4. 16:45
 17/25 anonim ***** válasza:
44%

Azért függ attól is, hogy alapból akartok-e gyereket, készen álltok-e egy ekkora felelősségre, mennyire stabil a kapcsolatotok stb.

Én speciel biztosan nem szültem volna 20 évesen, de még most 25 évesen sem, (sőt úgy érzem később sem, de ez most mellékes) egyszerűen túlságosan fiatalnak tartom magam ahhoz, hogy az egész fiatal koromat eldobjam és kihagyjam egy gyerek miatt. De mi védekeztünk is rendesen, illetve meg volt beszélve, hogyha valami csoda folytán mégis teherbe esek, elvetetem.

2019. márc. 4. 16:52
 18/25 anonim ***** válasza:
78%
Nem látom okát miért ne tenném
2019. márc. 4. 16:58
 19/25 anonim ***** válasza:
76%

Én mint a 3-as.19évesen otthagytam, úgy hogy otthon sem volt. Azóta hál'Isten nem is láttuk egymást. Ki akart volna egy olyan szerencsétlennel maradni a szüleinél, azóta sincs barátnøje, senki nem bírja öket elviselni, akinek kis esze van, az elmenekül. Persze biztos azóta én voltam "a fekete bárány" de tojok rájuk.

Most már megtaláltam az igazit, most várjuk az elsö babánkat.

Tanúlság: csak akkor tartsd meg, ha tudod, van jövöd a barátoddal, gondolom nem akarsz egyedülálló Anya lenni húszévesen.

2019. márc. 4. 22:50
 20/25 anonim ***** válasza:
73%
Én is 20 vagyok, bár mindjárt 21,szintén 3 éves kapcsolatban. Nekünk is van saját házunk, mi idén már össze is házasodunk. Ha velem történt volna, hogy most teherbe esek, gondolkodás nélkül tartanánk meg. Bár terv szerint várunk még legalább 2 évet, viszont ha Isten úgy akarná most jöjjön én nem ellenkeznék. Egyébként gratulálok! :)
2019. márc. 5. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!