Mitől lehet 2 héttel nagyobb a baba? Ez baj? Hatalmas babám fog születni?
Figyelt kérdés
A 20 hetes genetikain a baba méretei 22 hetesnek feleltek meg. Pontosan tudjuk, mikor fogant, a 12. hétig tökéletesen tankönyv szerinti volt a mérete a korához képest. Aztán 16 hetesen már 1 héttel nagyobb volt, 20 hetesen pedig már 2 héttel...
A családban mindenki normál 3-3,5 kg körüli súllyal született és a férjem családjában is. Mégis lehet, hogy hatalmas, 4 kg fölötti babám lesz??
2019. márc. 4. 11:17
11/12 anonim válasza:
Nekem végig nagyobbnak mérték 2 héttel és nem módosították a szülés időpontját. 40 hét 5 napra szültem 4 kg volt a baba.
12/12 anonim válasza:
Nekem is 2 héttel nagyobbnak szokták mérni, 10 hetesen már el tudták végezni a 12 hetes uh-t. Múltkor babamozin 27+3-nál 29+1-nek mérték, de azt mondták, hogy ezzel nem módosul a szülés időpontja. A dokim szerint ilyenkor már bejátszik a genetika, én 177 centi vagyok, párom 190. Azt is mondta az orvos, hogy 40 hétre szoktak születni 2,5 kilós és 4,5 kilós babák is. Szerintem ha nincs gond a cukroddal és nem is említik, akkor nem kell aggódni 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!