Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kicsit több, mint 8 hetes...

Kicsit több, mint 8 hetes babóca lakik a pocakomban. Állandóan rossz a gyomrom ráadásként bal oldalon, kb.2-3 cm-rel a köldököm felett, de majdnem az oldalamnál fáj egy pontban. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2008. nov. 9. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:
A gyomorszájad nem? Bár az feljebb van. :(
2008. nov. 9. 18:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 10 hetes vagyok és nekem is gyakran fáj tompán,ott ahol neked is.Néha a jobb oldalon is.Csak arra tudok gondolni,amit a védőnő is említett,hogy az emésztőrendszer ilyenkor másképp működik terhesség alatt és nekünk is igazodni kell ehhez azzal,hogy változtatunk az étkezési szokásainkon.Többször kell kevesebbet enni-én például 6-szor eszem egy nap most már és mindig keveset-kiiktattam az étrendemből a fehér lisztet,csak rozs vagy teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeret és durum tésztát eszem,sok gyümölcs,joghurt,kevés zsiradék,csak szárnyas hús és hal,és kevés édesség.Ez utóbbit nehéz betartani,mert nagyon édes szájú vagyok.Viszont azt vettem észre,hogy azóta nem fáj annnyit a pocakom.Próbáld ki te is!Minden jót!
2008. nov. 10. 06:08
 3/3 A kérdező kommentje:

Végülis néha nekem is fáj jobb oldalt is, de az ritkábban. Igazából én nem kívánom a kaját, mert ha eszem nagyon rosszul vagyok utána, de ha gyümölcsöt eszem, akkor nem érzem ezt, úgyhogy én inkább sokat eszem gyümölcsöt. Szombat reggel vajat ettem és utána iszonyatosan fájt, úgyhogy eldöntöttem, akkor, hogy többet nem eszek már vajat.

Jó babázást!!!

És köszönöm a választ, már azt hittem, hogy valami nagy problémám van. A netet már nézegettem, de se az epe, se a vakbél nem ott van. Köszönöm!!

2008. nov. 10. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!