9 hetes terhes vagyok, a szájpadlásomnál a fogam mellett van egy kis dudor, lehet be van gyulladva az inyem? Mit csináljak? Elmegy a baba, vagy nem lessz egészséges?
Nem tudom ki rémiszgeti a kismamákat azzal, hogyha baj van az ínyükkel, akkor elmegy a baba vagy beteg lesz, mert ez butaság!
A kicsinek nem lesz semmi baja!
Viszont menj el fogorvoshoz. Lehet, hogy egy kis gyulladás, amire kapsz ecsetelőt, de lehet akár kis tályog is.
Terhesség alatt fokozotabban kell figyelni a fogakra, mert a kicsi elvonja a kálciumot, így gyorsabban is romlanak a fogak.
Szia!
Menj el fogorvoshoz! Majd ő megmondja mit tegyél.
Nekem terhesség alatt sokszor begyulladt az inyem, nekem a kamilla teás öblögetést ajánlotta.
Ja, és egészséges kisbabám született...
Ilyen agyrémet,hogy ettől elmegy, vagy beteg lesz a baba...
Szia,
Nekem is a 9. héten volt ilyen, tasaknak hívták. Fogászaton fájdalomcsillapítás mellett egy kis rést vágtak, és ott tisztult ki. Egy hétig kellett járnom, 3 alkalommal, utána még csináltak egy fogkőtelenítést, azóta az ínyem rendben van.
Lehet, hogy Neked nem ez a baja az ínyednek, de mindenképp menj el dokihoz, semmi baja nem lesz a babának. Én most a fogammal szenvedek, holnap megyek tömésre.
37 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!