Milyen dalokat enekeltetek a babatoknak?
Terhesség alatt semmit. Akkor még csqk magzat, meg amugy minek?
Én max beszéltem hozzá, de nem énekeltem.
Koszonom a valaszokat! Johetnek meg :)
#2 es #3, nagyon szeretek enekelni, az egyik hobbim is ez, tehat mindenkeppen eneklek, olvastam a Lelki koldokzsinor cimu konyvet, es hogy a magzat is mar mindent erez, es nagyon is van ertelme enekelni neki, ehhez kerestem inspiraciot. Az elso gyerekemnek is enekeltem, mikor a hasamban volt, de most ujabb dalokat keresek.
Egyebkent volt errol egy kutatas, hogy azzal a dallammal, amit a magzat sokat hallgatott, szuletes utan sokkal konnyebb elaltatni.
Mivel gyakorlatilag végig ágyhoz voltam kötve ezert a zene a hangok nekem, nekünk nagyon fontosak voltak. Rengeteg Mozartot és Chopint hallgattam na meg Verdit, Lakmét is. Egyébkent is szeretem a komolyzenét. A könnyebbik műfajból pedig Celine Dion, Edda, a 40es évek zenéje, Révész Sándor, Lgt, a legkönnyebből pedig Rita Ora, Sia. Rengeteg zenét hallgattam. Mindet elhallgatta velem de ha arra volt szükség hogy ne rúgja ki a ház falát és lazuljon a méhem akkor csak Chopin segített. Arra mindíg megnyugodott.
Most is nagyon szívesen hallgat velem zenét, most 7és fél hónapos. Most rádiózunk meg gyerekdalolat énekelek Neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!