Normalis a kevesebb mozgas?
Hát, nekem csak egy baba van a pocakban, 28 hetes vagyok, és alapjáraton nagyon aktív, egész nap mozog, de vannak napok, amikor totál belustul, és én is a falat kaparom idegességemben, hogy mi van már, valami baj van? ...1-1,5 nap szokott ez lenni, aztán jön a megszokott intenzitású mozgás. Az enyém pont a melegben aktívabb és mikor hidegebb, szelesebb az idő akkor van nyugodtan...Nem tudom.
Szóval nekem is amióta mozogni érzem vannak "nem túl aktív" napok, pár hetente egyszer-egyszer.
Ez alapján azt mondanám, hogy ez normális lehet, elvileg ha már több mint 24 órája abszolút semmi mozgás, akkor érdemes orvoshoz menni... ha még érzel valamit, akkor nem tudom, én mindig éreztem, hogy mocorog még, csak nem a szokásos intenzitással...vagy máshol (szerintem attól is függ épp hova fordult.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!