Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetesen már láthatja az orvos?

10 hetesen már láthatja az orvos?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

10 hetesen voltan uh.n, aztmondta az orvos, h szerinte fiú.

Ink elsőnek fiú neveket nézünk.

Szerintetek lehetséges, h ilyen korán látná?

2019. febr. 26. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem kizárt, jó esetben is 12 hetesen talán tippelnek, de sok doki még akkor sem igazán.
2019. febr. 26. 13:40
 2/10 anonim ***** válasza:

10+6 mondta az orvos, hogy ő fiúnak tippeli mindkét babát, de pontosan 18 hét körül fogja látni.

13 hetesen a genetikai uh-n is fiúnak mobdta őket egy másik orvos.

Azóta is fiúk 27 hetes vagyok

2019. febr. 26. 13:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem látja, tippelni tud.
2019. febr. 26. 13:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Anyukàm pathològiàn dolgozik a kòrhàzban a laborban. Egyszer vittek egy vetèlt babàt, talàn 15 hetesnek mondta. Az orvos ott nàluk a szövettanon folyamatosan fiùnak mondta, valaki szòlt neki, hogy a papìrokon làny magzatkènt van ìrva. A külső nemiszerv alapjàn, azt mondtàk, fiùnak nèzett ki. Aztàn boncolàs utàn làttàk, hogy valòban làny, mèhe, petefèszkei voltak. Ez alapjàn ilyen picikènt valòban nehèz lehet megàllapìtani, inkàbb csak tipp. Az èn orvosom azt mondta a 12 hetes UH-on, mikor ràkèrdeztem, hogy ő nem hajlandò mondani semmit, mert csak tippelni tudna. Vagyis ìgy is, ùgy is 50-50. 😊 Pedig jò orvos, szuper UH gèppel. A 18.hetin mondtàk meg 100%-ra mind a hàrom babàm nemèt. Azok lettek, amiket mondtak!
2019. febr. 26. 14:00
 5/10 anonim ***** válasza:

:( 4es uh szegeny anyukad. Szornyu lehet ilyesmit dolgozni. Nekem egy ev patologia gyakorlatom volt, de ezektol kiborultam.

Kerdezo nekem a harmadik trimeszter kozepeig lányt mondtak. Es nem... Szóval, szerintem nem, nem látják. Van meg par heted nevet választani azért azt valljuk be.

2019. febr. 26. 14:31
 6/10 anonim ***** válasza:
5-os ne ijesztgess!
2019. febr. 26. 14:37
 7/10 anonim ***** válasza:
:) eszembe sincs (5os)
2019. febr. 26. 14:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az igen! 12. hétre alakul ki a külső nemiszerv, így előtte nem lehet megkülönböztetni a fiút a lánytól. Szóval ha előtte mond valamit a doki, az csak tipp.
2019. febr. 26. 14:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Jaj 5ös!

Pont ettől tartok én is,hogy végig lányt mondtak,aztán ha kibújik nehogy fiú legyen.Babamozin is és vizsgálatokon is lánynak látta az orvos,de biztos akkor lesz ha kibújik.

A babaholmik 95%a rózsaszín😁

Kérdező:10 hetesen kizárt hogy ne tipp legyen ha mond az orvos valamilyen nemet.Még olyan picike a magzat,hogy esélytelen hogy 100%ban a valósat mondja.

2019. febr. 26. 14:57
 10/10 anonim ***** válasza:

:) nalunk is rózsaszín (volt) amugy minden. A babakocsi, a hordozó, a kiságyban minden kiegeszito, az ágynemű, a baba öböl, a polya, a babaszoba fala.. 0-3 honapig a ruhak, a babatakarok, sapkak, zoknik... MINDEN. Mi nem voltunk babamozin mert itt a kornyekunkon nincs, de mar nem zavar. Volt fogadott doktornőm, ő is meg más orvos is aki a kötelező vizsgálatokat csinalta lánynak mondta amig nem takarta. (utolsó hónapban már nem látszott 38.heten szuletett meg)

Mi tényleg csak a szülőszobában tudtuk, meg. Nem kell ettől félni (jaj hadd mondjam ki a bonuszmondatot: "az egeszseg a lényeg!" de elarulom, loszart se er ez a mondat..) egy par het alatt az ember agya atáll, aztan mar csak rohog magan, aztan szepen a gyerek kinovi a rozsaszin cuccokat, es elfelejtettem orokre, hogy amugy "volt egy lanyom, aki amugy sose volt". Van helyette egy ket eves fullpasi fiam és azt hiszem ennel jobban sosem alakulhatott volna az eletem. (5 vagyok)

2019. febr. 26. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!