Semmi tünet terhesség elején? De tényleg semmi, ráadásul úgy, hogy korábbi terhességeknel mindig volt?
Két gyermekem van, egy kémiai terhességem volt (1 hét erős pozitiv tesztek után megjott másfél hét kesessel).
Volt egy magzati vesztésunk is sajnos.
Minden esetben nagyon erős mellfajdalommal feszulessel járt, zuhanyozni alig bírtam, mert a víz is fájt ha hozzaert. Hasam is puffadt görcsölt mintha meg akarna jönni. (ezek az egész korai tünetek, a későbbiekrol nem beszélek mert megmondom őszintén nem emlékszem azok pontosan mikortajt jelentek meg, szag érzékenység, émelygés)
Most viszont pozi lett a teszt, orvosnál is voltam, nem látni semmit, vérből viszont magas a hcg. Nem értem miért nincs semmi tünetem.
Nem valószínű, hogy bármi rosszat jelentene.Én kétszer voltam terhes elsőnél semmilyen tünetem nem volt a kimaradt mensesen kívül.Meg a végén az állandó wc -re járás.A másodiknál meg végighánytam kb az elejétől, vérezgettem volt minden..Mind a két gyerekem egészségesen született.
Szóval én is ugyanaz voltam, sőt a gyerekek neme is ugyanaz mégis egész máshogy viseltem a két terhességet.
3 terhesség
1-2 szinte csak a pocaknovekedesbol tudtam baba lesz !
3 terhesség majd meghalok olyan intenzív ....
Orulj neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!