13 hetes kismama vagyok és ma leborotváltam a lábam és pattanásos lett mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Lassan 10 éve borotválom hetente 1x és még korábban sose volt pattanásos. Lekentem testápolóval és még mindig látszik2019. febr. 22. 01:47
1/3 anonim válasza:
Lehet,h érzékenyebbé vált a bőröd a hormonok hatására. Nekem pl terhesség előtt alig kellett szőrtelenítenem,amikor meg terhes lettem a fiammal,szinte 2 naponta kinőtt a lábamon a szőr. Szülés után szerencsére visszaállt minden.
2/3 anonim válasza:
Azt nem tudom mitől van (illetve valószínű a hormonok), de nekem is ilyen lett, és nem akarlak elkeseríteni, de azóta sem múlik el nekem. Szóval ezek a kis pattanások végig ott maradtak, és ugye amikor újra leborotváltam (amivel sokáig vártam, bevallom) jött pár új... talán gyógyulnak, de baromi lassan. Fura. Szerintem én már így megyek szülni...
3/3 anonim válasza:
Nekem ahol borotválom magam (láb, hónalj, intim rész) ilyen, amióta terhes vagyok. Főleg odalent...második alkalommal furunkulusom is nőtt. Csak az vigasztal, hogy elvileg visszaáll majd szülés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!