Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetes kismama vagyok és ma...

13 hetes kismama vagyok és ma leborotváltam a lábam és pattanásos lett mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Lassan 10 éve borotválom hetente 1x és még korábban sose volt pattanásos. Lekentem testápolóval és még mindig látszik
2019. febr. 22. 01:47
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Lehet,h érzékenyebbé vált a bőröd a hormonok hatására. Nekem pl terhesség előtt alig kellett szőrtelenítenem,amikor meg terhes lettem a fiammal,szinte 2 naponta kinőtt a lábamon a szőr. Szülés után szerencsére visszaállt minden.
2019. febr. 22. 06:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom mitől van (illetve valószínű a hormonok), de nekem is ilyen lett, és nem akarlak elkeseríteni, de azóta sem múlik el nekem. Szóval ezek a kis pattanások végig ott maradtak, és ugye amikor újra leborotváltam (amivel sokáig vártam, bevallom) jött pár új... talán gyógyulnak, de baromi lassan. Fura. Szerintem én már így megyek szülni...
2019. febr. 22. 07:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem ahol borotválom magam (láb, hónalj, intim rész) ilyen, amióta terhes vagyok. Főleg odalent...második alkalommal furunkulusom is nőtt. Csak az vigasztal, hogy elvileg visszaáll majd szülés után.
2019. febr. 22. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!