Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen vizsgálatból veszi...

Milyen vizsgálatból veszi észre az orvos?

Figyelt kérdés

Nagyon aggódom a babám egészségéért, és aggaszt, hogy a dokim nem mondott még semmit, hogy mi, milyen állapotban van bennem... Gondolok itt például a méhlepény állapotára, hogy elkezdett-e már éredni, meg ilyesmi?! A jövő héten megyek majd 38 hetes ultrahangra. Akkor már valószínű, hogy fog mondani valamit erről?? Vagy kérdezzek rá?? Vagy ez Nektek hogy volt?? Mindent kérdeztetek, vagy mondta a doki magától?? (Ha minden rendban volt, akkor is.)

Azért is aggaszt az egész, mert ugye már bármikor szülhetek (a családomban eddig mindenki a 38. héten szült), és zavar, hogy nem tudom, mi van odabent... Azon kívül, hogy a Picúr valószínű jól van, mert még mindig nagyon aktív Kismanó, rengeteget mocorog, rúgkapál!!

2008. nov. 9. 11:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem a 18. heti UH óta mindig ráírja a leletemre, hogy a méhlepény hol fekszik.

A 28. heti UH-n pedig már azt is írta, hogy 0. fokba van érve.

Szerintem kérdezz rá nyugodtan!

De ha baj lenne, akkor szólt volna, nyugi!

2008. nov. 9. 11:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem minden Uh után részletezte az orvos h milyen állapotú a méhlepény, a baba hogy fexik, h mekkora stb. ( de a leleteimen is rajta volt)

De biztosan szolt volna ha valami nem stimmel. Bár azért elvárható lenne a tájékoztatás, mivel így Te is nyugodt lennél és nem ezen törnéd a fejed.

De ne aggódj, ha minden nap érzed mocorogni akkor fix hogy jól van!!! :)

Könnyű szülést kívánok

28 hetes kismama

2008. nov. 9. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!