Mennyire hatékony rennie gyógyszer terhesség alatt?
Figyelt kérdés
akik szednek mennyi idő alatt hat? most vettem be először
33 hetes vagyok
kb. mennyi idő alatt kezd hatni?
2019. febr. 15. 23:17
1/14 anonim válasza:
Kb 20-30 perc után szoktam azt érezni, hogy most már jobb a helyzet.
2/14 anonim válasza:
Nekem par perc volt. Igaz 2-3 db-ot ettem meg egyszerre
3/14 anonim válasza:
Pár perc múlva hatnia kellene. Nekem kb. a 16.héttől végig nagyon égett a gyomrom. A vége felé már sem a Rennie, sem a Venter nem használt, sajnos előtte is csak rövid ideig szüntette meg a panaszaim.
4/14 anonim válasza:
Nekem kb a 20-22. hettol iszonyuan egett a gyomrom, gaviscont gyarto ceg forgalmat szerintem fellenditettem rendesen. Rennie nekem nem hatott.
5/14 anonim válasza:
Nekem kb. 10 perc után sokkal.jobb volt. Még pár darab korpás keksz segített, ha égett a gyomrom.
6/14 anonim válasza:
Eleinte jó volt, 5 perc után éreztem, hogy nem ég a gyomrom. Aztán már semmit se ért.
Ludeát írt fel a doki. Ha tudtam volna, hogy létezik, előbb kérek receptet. Rengeteg kínlódástól megkímélt volna.
7/14 A kérdező kommentje:
szerencsére kb.20 perc után hatott,úgyhogy tudtam aludni!
köszönöm a válaszokat!
2019. febr. 16. 06:40
8/14 anonim válasza:
Nekem kb 1 perc után kezd hatni, de max 10 perc és érzem, hogy jön vissza a savam. 21 hetes vagyok, nem tudom mi fog használni majd később, de emiatt a sav miatt konkrétan a hányás is visszajött ami a terhesség elején volt...
9/14 anonim válasza:
Nekem nem segített, írattam fel savlekötőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!