Ma délután lesz missed ab-om. Mire számíthatok? Mennyit illik fizetni?
Nagyon sajnálom ami veled történt,fel a fejjel.
Kitartást neked és mielőbbi gyógyulást,tudom ez sovány vigasz,de lehet még babád.
10 hetes kismami
Szia!
Nagyon sajnálom, de hidd el, felelhet dolgozni, főleg, hogy már van egy gyermeked. Saját tapasztalat. :(
Mivel már szültél, így semmi különös nem lesz a műtét előtt. Elaltatnak, és mire felébredsz már túl is vagy rajta. Maga a műtét talán ha 10 perc.
Mi úgy terveztük, hogy 15000 Ft-ot adunk, de mivel a dokim elb@szta a műtétet nem kapott semmit.
Szia! nekem 3 hete volt spontán vetélésem 5 és fél hetesen..megindult magától, de nagyon begörcsöltem, és hatalmas darabok torlaszolták el a kiutat, így műtéttel kellett befejezni.
pont ma voltam kontrollon..szerencsére már minden oké..most már várom a menzimet..
én úgy tudtam könnyen feldolgozni, hogy azzal nyugtattam maga, hogy ez a bab biztosan beteg lett volna..és arra gondoltam, hogy mielőbb próbálkozhassunk újra..
A legrosszabb nekem az altatásból való felébredés volt..
Sajnos manapság a vetélés nagyon gyakori!! de lehet ettől függetlenül babánk még!! kitartást és sok erőt kívánok neked!!!!!!!
utolsó vagyok ..
jah én nem fizettem semennyit..azt sem tudom ki csinálta a műtétet...d.u 2 óra körül műtöttek..és 6-kor már haza is mehettem..
nem is úgy mentem a kórházba, hogy tudtam, hogy bennt fogok maradni..
majd írj, hogy mi volt!!
szorítok neked!!
Szia!
Ha sírsz attól kicsit megkönnyebbülsz, de hidd el, ennek valamiért így kellett történnie. Én avval vigasztaltam magam, hogy biztosan nem volt egészséges a magzat, és a kisfiam miatt talán jobb is így. Csekély vigasz, de nekem sikerült hamar túltenni magam rajta. A kórházban én is rengeteget sírtam, és a doki mondta, hogy ez így nem lesz jó. Meglett az eredménye is: belázasodtam és leesett a vérnyomásom, 1,5 napig infúzióztak.
Fel a fejjel, vártok 3 hónapot, és indulhat újra a babaprojekt. (nekem most járt le a 3 hónap, de nekünk 6 hónap várakozást javasoltak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!