Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elestem fenékre. Lehet baj? 5 hkm

Elestem fenékre. Lehet baj? 5 hkm

Figyelt kérdés
Ma megcsúsztam és fenékre ültem a betonon. Nem fáj semmim, alig éreztem a fenekemet, inkább a lábujjamat ütöttem meg nagyon. Kb 2 órája történt és 5 hetes vagyok. Lehet baj ettől hogy seggre ültem?

2019. febr. 11. 12:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Úgy őszintén. Szerinted lehet bajod ennyitől?
2019. febr. 11. 12:58
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
Mi bajod lehetne?
2019. febr. 11. 12:58
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Nyugodj meg, nem lesz semmi baj. Én 10 hetesen a jégen úgy hanyattvágódtam, 1 hétig fájt a derekam utána. 4 hónaposan pedig sikerült a felmosott kőre lendületből rálépnem, hasraestem. Akkor nagyon megijedtem, elmentünk az ügyeletre és ott mondta az orvos, hogy a baba a méhben olyan biztonságban van, hogy akár még egy autóbalesetet is kibír sérülés nélkül.
2019. febr. 11. 13:03
 4/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem nekem hanem a babának :D csak annyira ideges vagyok
2019. febr. 11. 13:03
 5/12 A kérdező kommentje:
Meg gondolom rázkódott egy nagyot a méhem az esés következtében és megijedtem
2019. febr. 11. 13:04
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

5 hetes.. még a szíve sem dobog, mi baja lenne? Ha gyenge, akkor ígyis-úgyis elmegy, mindegy, hogy seggre ülsz, vagy fekszel egésznap, ha erős, akkor úgyis megmarad.

Ne aggódd túl már az elején, nem tesz jót egyikőtöknek sem! Boldog babavárást.

2019. febr. 11. 13:05
 7/12 anonim ***** válasza:

6 hetes voltam amikor akkorát vágodtam a jégen hogy a lábaim égnek álltak, rá a hátamra , gerincemre derekamra.

Semmi bajom nem lett a világon se nekem se a babának.

nyugi, ne stresszeld magad feleslegesen ! persze azért figyelj oda jobban, ha teheted, de ennyitől baja nem lehet, ha egyébként egészséges .

2019. febr. 11. 13:06
 8/12 anonim ***** válasza:
41%
A " baba " minek jelen esetben, öt hetesen még a szíve sem dobog, elől van ám, nem hátul hordod.
2019. febr. 11. 13:09
 9/12 anonim ***** válasza:
78%

Mi baja lenne ugyan?

Jól mondta valaki, a méhben nagyon is védett helyen van, ha pedig gyenge, akkor esés nélkül is elvetélsz.

Ne aggódj ilyen aprósàgokon, de azért vigyàzz magadra ha egy mód van rà.

(Hamar megtudtad, hogy terhes vagy)

2019. febr. 11. 13:19
 10/12 anonim ***** válasza:
37%
Itt annyi rosszindulatú, keserű nő van, ne hallgass az ilyenekre, majd megunják, hogy írkáljanak.
2019. febr. 11. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!