Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes terhes vagyok. 2-3...

33 hetes terhes vagyok. 2-3 hete naponta többször zsibbadnak az ujjbegyeim. Mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés
Kontrollra egy hét múlva megyek.Magnéziumot,és vasat szedek.Igaz,elég sok kiló rám jött(18kg),de nem tudok ellene mit tenni.(Terhesség elött diétáztam,az étrendem nem volt megfelelö,sokat sportoltam).
2007. dec. 5. 08:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is voltam ebben a cipőben.Nekem hol zsibbadt, hol meg elmúlt!Nem hiszem, hogy attól van, hogy sokat felszedtél,mert én 8 kg szedtem fel eddig és 15-re vagyok kiírva a babával.Engem nem zavart, de hívd fel a védőnődet nyugodtan és kérdezz rá, ha viszont nem ad normális választ, akkor a dokira is rácsöröghetsz!Vagy remélem valaki tud közülünk erre a problémátra megoldást!

Grat. a babához!

2007. dec. 5. 09:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

szia,

Valszeg a baba, úgy fekszik, hogy nyom egy idegszálat ami a zsibbadást okozza. Addig fog zsibbadni, amíg a baba ki nem mozdul abból a pozícióból, ahogy most van.

Kitartás, gratula a babához.

2007. dec. 5. 09:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Én megpróbálnám sokat mozgatni, körözni a kezemmel, masszírozni. Ártani biztos nem fog, és talán használ.

Szerintem nem a baba nyomja, mert az a hasadban van, a kézbe menő idegek meg a gerincből a vállon át mennek a kézbe, de ez az én véleményem...

2007. dec. 5. 10:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem a babától van, vagyis nem követlenül. Nekem a 2. hónaptól zsibbad a egész kézfem és senki nem tudott rá semmit. Jógázom, masszázsra járok, de semmi.

Ugye a kéz a ragaszkodás területe, a ember kapaszkodik a babához, a régi életéhez stb. Nehéz ezt megoldani, legalábbis nekem:) Sok sikert, egy 30 hetes kismama.

2007. dec. 5. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!