33 hetes terhes vagyok. 2-3 hete naponta többször zsibbadnak az ujjbegyeim. Mit lehet ellene tenni?
Szia!
Én is voltam ebben a cipőben.Nekem hol zsibbadt, hol meg elmúlt!Nem hiszem, hogy attól van, hogy sokat felszedtél,mert én 8 kg szedtem fel eddig és 15-re vagyok kiírva a babával.Engem nem zavart, de hívd fel a védőnődet nyugodtan és kérdezz rá, ha viszont nem ad normális választ, akkor a dokira is rácsöröghetsz!Vagy remélem valaki tud közülünk erre a problémátra megoldást!
Grat. a babához!
szia,
Valszeg a baba, úgy fekszik, hogy nyom egy idegszálat ami a zsibbadást okozza. Addig fog zsibbadni, amíg a baba ki nem mozdul abból a pozícióból, ahogy most van.
Kitartás, gratula a babához.
Én megpróbálnám sokat mozgatni, körözni a kezemmel, masszírozni. Ártani biztos nem fog, és talán használ.
Szerintem nem a baba nyomja, mert az a hasadban van, a kézbe menő idegek meg a gerincből a vállon át mennek a kézbe, de ez az én véleményem...
Nem a babától van, vagyis nem követlenül. Nekem a 2. hónaptól zsibbad a egész kézfem és senki nem tudott rá semmit. Jógázom, masszázsra járok, de semmi.
Ugye a kéz a ragaszkodás területe, a ember kapaszkodik a babához, a régi életéhez stb. Nehéz ezt megoldani, legalábbis nekem:) Sok sikert, egy 30 hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!