Hol a legolcsobb a huvelyi uh, magandokinal?
Figyelt kérdés
2019. febr. 8. 10:47
1/12 anonim válasza:
Nem, hanem sztk-ban. Ott nem kell fizetni.
2/12 A kérdező kommentje:
koszonom, bocsanat rosszul tettem fel a kerdest, magandokik kozul hol a legolcsobb?
2019. febr. 8. 10:56
3/12 anonim válasza:
Lehet,hogy googleban kellene nézned,mert ezer meg ezer magándoki van és mindenki mást fog mondani :S
4/12 A kérdező kommentje:
koszonom szepen!
2019. febr. 8. 11:10
5/12 anonim válasza:
Mit jelent a legolcsóbb? Budapesten 15.000 alatt nem találsz szerintem !
6/12 anonim válasza:
Melyik ország, melyik megye, melyik város?
7/12 A kérdező kommentje:
Budapesten belül bárhol
2019. febr. 8. 11:42
8/12 anonim válasza:
Hat ez eleg valtozo, ahova en jarok maganklinika ott 30ezer egy uh. Van ahol 15ezer. Sztem pesten a legolcsobb helyen is minimum 10ezer. Googleban probalj keresgelni mert tenyleg nagyon valtozo. De ha szabad javasolnom, inkabb annak erdeklodj utana, hogy kik a jo dokik, mert lehet hogy talalsz egy olcson dolgozot, de lehet azert olcso, mert egy pukkanat regi gagyi uh geppel dolgozik ami hamas kepet ad a babarol.
9/12 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonoom!
2019. febr. 8. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!