Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van, akinek nem voltak hangula...

Van, akinek nem voltak hangulatingadozásai terhesen?

Figyelt kérdés

Sok kismamától hallom, hogy bármin képesek elsírni magukat, akár egy tévéreklámon is.

Most 18 hetes vagyok, nekem eddig semmi... Ez majd később jön vagy megúszom az állandó bőgést? :D

2019. febr. 5. 13:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem joval kesobb jott a hangulatingadozas, mar nagy pocival.
2019. febr. 5. 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem attol fugg, ha eddig milyen voltal, ha eddig sem voltal erzekeny tipus , ez utan sem leszel.

En eleg erzekeny tipus vagyok, es amugy is szeszelyes

2019. febr. 5. 15:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Én terhesség előtt mindenen képes voltam lelkizni, kikészülni.(egészséges mértékben)Párom szerint temperamentumos vagyok:) Terhesség elejétől olyan voltam mint valami mosolytenger..Semmi hangulatingadozásom nem volt.Sajnos szülés után visszajött a temperamentumom.
2019. febr. 5. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem terhesseg elott sem nagyon volt ilyenem meg most 36 het alatt se.
2019. febr. 5. 16:05
 5/6 khniki ***** válasza:
7 hetes vagyok, eddig teljesen normálisnak érzem magam. :)
2019. febr. 5. 16:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem volt hangulat ingadozásom!

A férjem szerint volt 😂😉

De se terhesen, se azóta nem bőgtem reklámon stb....

Az utosó hónapban kicsit érzéjeby voltam (sértődős) ha nem úgy szóltak, vagy nem úgy csináltak valamit, ajogy azt én szerettem voltna. De egyébként is,ilyen típus vok 😆

2019. febr. 5. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!