Csajok ti is tapasztaltatok ilyet a terhesség alatt?
Olyan érzés mint amikor beszorul a levegő futás közben és elkezd szúrni. Ez normális?
Illetve hogy egyiknap kihányok mindent, a wc alszok konkrétan másnap meg hányingerem sincs?
Ezt a bordabeszúrós dolgot én is érzem,azt hittem,hogy egyedül vagyok vele,de jó látni, hogy nem :D
18 hetes terhes korom óra a bal bordámnál úgy beszúr, hogy néha levegőt sem tudok venni,múltkor ezért a mentő is elvitt, de nem tudták megmondani,h mi a baj, azt mondták lehet a baba nyom valamit.
Kérdező!A te esetedben nem hiszem,hogy a baba nyomna valamit, mert még apró,bár lehet az én esetemben sem, csak mondtak gyorsan valamit, hogy megnyugodjak. :D
Köszönöm a válaszokat, én gyanakodtam arra is hogy nő a méhem és emiatt mondjuk mindig is érzékeny volt a hasam mindenre, lehet ezért is érzem meg jobban.
Biztosan a szervezeted próbál reagálni a picurra lehet tornázik nagyokat és olyan pontokat érint ami ezt váltja ki :/ De remélem hamar elmúlik neked is!!!
A dokik nem mondtak semmit, a védőnő mondta a napokban,hogy bal oldaladra kell fordulni,egy kispárnát berakni magad alá,ahogy kényelmes, és szugerálni a babát,hogy legyen szíves kevesebb fájdalmat okozni. :D A következő ilyen levegőbeszorulásnál ki is próbálom.
Amúgy én is magnerotot szedek, napi 3 db-ot minimum. Te mennyit szedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!