Nektek mi vált be terhesség alatt a hüvelygomba kezelésére?
Figyelt kérdés
Viszkető hüvely, fehér túrós folyás.
Első trimeszter.
2019. jan. 31. 19:45
1/5 anonim válasza:
Legjobb természetes módszer ami biztos nem káros szódabikarbóna. Nekem ez vált be.
2/5 anonim válasza:
A doktorom a Micovag kúpot ajánlotta, külön kiemelte ,hogy benne lesz a leírásban az, hogy várandósan nem lehet, de nyugodjak meg, lehet...bíztam benne elmúlt a gomba, nem lett baj sem :)
3/5 anonim válasza:
Nekem azt mondta a nőgyógyászom hogy vegyek Canesten Unot és Canesten krémet.
Az Unot applikátor nélkül kell felhelyezni.
4/5 anonim válasza:
Én első sorban nőgyógyászom kérdeztem, borsavas hüvelykupot írt fel azt hiszem, valami olvashatatlan latin neve van. Természetes és hatásos. Nem hiszem hogy érdemes otthon kísérletezni, nem is biztos hogy gomba.
Szóval a nőgyógyászod kérdezd meg mit használj.
5/5 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál
Ezt írta fel : macmiror complex 12x
Jó drága volt 3500 Ft 😂
Kenetet nem vett, pedig számítottam rá, mikor végeztem még hallottam h a nővérke mondja neki h hát Kenetet illetve kitenyészteni nem kellett volna?!
2019. febr. 1. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!