Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen vizsgálat az ASK?...

Milyen vizsgálat az ASK? Tényleg fájdalmas?

Figyelt kérdés
2008. nov. 8. 13:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Magzatvíz vizsgálat, megkukucskálják zavaros-e a víz, és doki-függő hogy mennyire fájdalmas, nekem az első nagyon fájt,a második szinte alig, mert másik doki csinálta. Az elsőnél véreztem is nagyon, az illető orvosról amúgy is azt mondják nagyon durva. Úgyhogy ha szerencséd van meg sem érzed mert ilyet is sokat hallottam már kismamáktól, hogy nem fájt nekik.
2008. nov. 8. 13:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem 6-7szer nézték. Feltesz valami fém kütyüt a hüvelyedbe ill. a méhszájadba és egy lámpával bekukucskál. Minél jobban nyitva van a méhszáj, annál inkább nem érezni. Nekem a saját dokim finom kezű, nála nem fájt, egyszer csinálta egy másik...na ott azt hittem csillagokat látok. De túl éltem, a szüléshez képest semmi!
2008. nov. 8. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!