Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5hetesen ultrahang? Ki volt...

5hetesen ultrahang? Ki volt már, mit láttak?

Figyelt kérdés
2019. jan. 24. 13:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

5+3 hetesen voltam, 8,3 mm-es petezsákot látott a doki.

Hasi UH-n.

2019. jan. 24. 13:34
 2/14 anonim ***** válasza:
5+4, 10 mm-es petezsákok látszódtak.
2019. jan. 24. 13:38
 3/14 anonim ***** válasza:
5+3, szinten petezsakot
2019. jan. 24. 13:38
 4/14 anonim ***** válasza:

5 hetesen már legtobb esetben látszik a petezsák, hüvelyi ultrahangon.

Mondjuk én szerintem ha egy kismama tünetmentes tök rá ér 6-7-8 hetesen menni az ultrahangra, ugyanis 5 hetesen a petezsák láttán sem fog élő terhességet megállapítani, ugye ehez szükséges az embrió szívverése ami csak a 6 . hét után szokott lenni legtöbb esetben.

Tehát én pl 6+5 hetesen voltam előrször, volt már szívhang és természetesen embrió. Élő terhességet állapított meg a doki. Ha előbb megy valaki amikor még csak petezsák látszik, amugyis vissza rendelik 1-2 hét múlva az illetőt.

Én személy szerint inkább kivártam a 6 -7 hetet mintsem hogy visszahivnak 2 hét mulva, addig lerágtam volna a körmöm, idegességemben.

2019. jan. 24. 13:53
 5/14 anonim ***** válasza:
Pecsételő vérzés miatt mentem és még csak egy apró folt volt az uh-on, ami valószínűsítette a várandósságot. 2 héttel később már szívhang is volt :)
2019. jan. 24. 14:04
 6/14 anonim ***** válasza:
5+2 napisan voltam eloszor, petezsak es benne az embrio is lathato volt. 1 hettel kesobb volt szivhang is
2019. jan. 24. 14:32
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
4-es! Igazad van, de annyibol azert erdemes elmenni a pozi teszt utan, h ellenorizze az orvos h mehen beluli e a terhesseg.
2019. jan. 24. 14:34
 8/14 anonim ***** válasza:
4+4 napnal voltam méhen kívüli terhessegi előzmény miatt és már 2 mm petezsak ott volt
2019. jan. 24. 14:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta az orvosom, hogy a pozitiv teszt utan erdemes elmenni hogy megnezzek huvely uh-al hogy nem mehen kivuli-e es 2 het mulva meg vissza kell menni. Akkor mar van szivhang, pulzalas
2019. jan. 24. 15:38
 10/14 anonim ***** válasza:

Én is csak pecsételés miatt mentem 5 hetesen. Hüvelyi ultrahangot csinálnak még olyan korán. Utána már csak 9 hetesen, majd ugye a 12, és így tovább.

A miénk kifejezetten bababarát kórház, sőt. Itt az orvosok megmondják a panaszmentes kismamáknak, hogy ne gyere 8 hetesnél hamarabb, nem szeretjük piszkálni a babát, nem jó az senkinek, hogy feleslegesen dugdosunk oda ultrahangfejet.

5 hetesen még csak 1 kis sötét folt a gyerek. 9 hetesen sincs még babaformája igazán.

2019. jan. 24. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!