5hetesen ultrahang? Ki volt már, mit láttak?
5+3 hetesen voltam, 8,3 mm-es petezsákot látott a doki.
Hasi UH-n.
5 hetesen már legtobb esetben látszik a petezsák, hüvelyi ultrahangon.
Mondjuk én szerintem ha egy kismama tünetmentes tök rá ér 6-7-8 hetesen menni az ultrahangra, ugyanis 5 hetesen a petezsák láttán sem fog élő terhességet megállapítani, ugye ehez szükséges az embrió szívverése ami csak a 6 . hét után szokott lenni legtöbb esetben.
Tehát én pl 6+5 hetesen voltam előrször, volt már szívhang és természetesen embrió. Élő terhességet állapított meg a doki. Ha előbb megy valaki amikor még csak petezsák látszik, amugyis vissza rendelik 1-2 hét múlva az illetőt.
Én személy szerint inkább kivártam a 6 -7 hetet mintsem hogy visszahivnak 2 hét mulva, addig lerágtam volna a körmöm, idegességemben.
Én is csak pecsételés miatt mentem 5 hetesen. Hüvelyi ultrahangot csinálnak még olyan korán. Utána már csak 9 hetesen, majd ugye a 12, és így tovább.
A miénk kifejezetten bababarát kórház, sőt. Itt az orvosok megmondják a panaszmentes kismamáknak, hogy ne gyere 8 hetesnél hamarabb, nem szeretjük piszkálni a babát, nem jó az senkinek, hogy feleslegesen dugdosunk oda ultrahangfejet.
5 hetesen még csak 1 kis sötét folt a gyerek. 9 hetesen sincs még babaformája igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!