Mennyire veszelyes, ha ralog a mehlepeny a mehszajra?
Hány hetes vagy?
Az elején nekem is rálógott, ahogy nőt a méhem, úgy ment le róla.
Akkor gond, ha a végén van rajta, mert akkor veszélyes a hüvelyi szülés.
Nekem szerencsére nem volt vérzésem. De ha a doki nem aggódik, szerintem neked se kéne. Nekem is csak "mellékesen" jegyezte meg.
Én kérdeztem rá, hogy ez gond-e vagy lehet-e gond, és akkor mondta, amit írtam.
A következő uh-n, lehet már nem is lesz rajta.
Koszonom a valaszokat, megnyugodtam:) remelem feljebb kuszik majd.
Barmitol is volt a verzes biztos nem progi hiany miatt, mert napi 3 huvelykupban es napi 1 ampulla injekcioban is kaptam a potlast:) (lombik)
Nekem 20 hetesen nézte a doki,hogy totálisan fedi a méhszájat.Semmi instrukciót nem kaptam(se több pihenés,se szex megvonás),egyedül annyit mondott, hogy lehetséges a császár szükségessége,ha nem kúszik feljebb.Tehát van még rá esély.Barnázasom volt a 8. És a 13. Héten,ám arra sosem mondtàk,hogy ettől van,progeszteront írtak fel.Valószínűleg akkor még nem fedte a méhszájamat,különben észrevették volna.
Próbálj meg azért te is pihenni,és nem megerőltetni magad:) (én is így teszek,hiába nem mondták)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!