Terhességem 10. hetében járok. Ma délután/este fájdogált egy picit a hasam, de nem nagyon és most láttam, hogy barnás folyásom volt. Nem sok, de azért volt. Ugye nincs gond?
Nyugodj meg, ne idegeskedj. Egyszer sem biztos, hogy baj van. Másoknál is előfordul ilyen...
Holnap azért inkább menj el az orvoshoz, hogy megnyugodhass.
A házaséletet pedig inkább halaszd az orvos utánra.
Majd írj, hogy mi volt a dokinál. Sok szerencsét!
nincsen semmi gond!!
en terhesegem elejen, majdnem minden reggel arra ebredtem hogy veres a bugyim sirtam, zokogtam hogy valami baja van a babamnak elmentem a dokihoz is mondtam neki azt mondta mig erosen nem verzek es gorcsolok addig gond nincsen!!a hanyinger, hanyas ilyenkor meg ugy mond termeszetes:) boldog baba varast!
17 honapos kislany anyukaja
Barnázás lehet a hormonváltozás miatt is.
Ha továbbra is barnázol, görcsölsz, akkor keressd fel az ügyeletet a biztonság kedvéért, legalább megnyugszol.
És a házaséletet ilyen esetben kerülni kell, de majd beszélj erről a dokiddal azért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!