Szülés előtt csak a has alsó fele görcsöl vagy az
egész méh?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy jönnek a fájások (először menzesz szerűek), de hogy pontosan hol azt nem.
2019. jan. 17. 19:38
1/7 anonim válasza:
Nekem a derekam is fájt, az egész méh görcsöl, hiszen szülsz.
2019. jan. 17. 19:57
2/7 anonim válasza:
Első szüléskor semilyen menszesz szerű görcsöm nem volt. A derekam, keresztcsonton fájt kegyetlenül. Második szülés tök más volt. Itt már voltak mensi görcsök, alul éreztem, először lájtosak, aztán átment nagyon durvába, és kisugárzott a derekamba is.
2019. jan. 17. 20:31
3/7 anonim válasza:
Mindenki a derekamat mondta h fájni fog
Egyszer sem fájt
Az egész mèhem feszült és lenn a méhszájam
( baromi gyorsan tágultam)
2019. jan. 17. 20:34
4/7 anonim válasza:
Mindenki azt mondta mensis görcsök fognak erősödni. Hát nem. Rögtön az egész hasam fájt de mint amikor vmi rosszat eszik az ember. Köze nem volt mensis görcshöz (vagy csak makom volt addig a mensivel :D,) én hánytam is a tágulasi szakban de elég gyorsan ment ahhoz kepest hogy első baba volt. Lehet ha mensis gorcsokkel kezdődik akkor tovább tartott volna. Így az első fajastol nézve 6 óra múlva kezemben volt a fiam (a kitolasi szak volt durván hosszú nekünk 1 óra majdnem)
2019. jan. 17. 21:28
5/7 anonim válasza:
Mákod volt utolsó a mensivel
😸
A jó erős mensis görcs ugyanolyan mint a jó erős hasmars, csak a központja a méhed
( tinikoromban hánytam is a fájdalomtól, és hőhullámajm voltak... A szülés nem volt rosszabb.. Az utolsó 2 órát leszámítva-az meg már másképpen fájt)
3. (?)
2019. jan. 17. 22:21
6/7 anonim válasza:
4 es vagyok :))) Köszi, na akkor ezért nem hasonlított arra. Nekem a mensis görcs tényleg csak a hasam alján jelentkezett és olyan tompa de idegesítő volt, nem ennyire éles mint vajúdásnál. Meg inkább durvább izomlázhoz tudnám hasonlítani
2019. jan. 18. 07:36
7/7 anonim válasza:
burokrepesztésig nem volt semmi fájdalmam, csak 2 percenként keményedtem/enyhén volt csak kellemetlen..az egész hasam/méhem befeszült
magzatvíz elfolyás után deréktól-combig fájt, de az is csak 1 óra volt.. azt aztán tényleg fájt, de mivel csak 1 óráig tartott
nem volt vészes..remélem most a másodikkal is ennyivel megúszom 😂
menstruációnál se voltam az a görcsölös,sose kellett gyógyszert bevennem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!