Pozitiv lett a tesztem ma reggel nagy örömömre, de a mérleg sajna 96 kg mutat. Próbálok majd sok gyümit és zöldséget enni és kevesebb szénhidrátot de ugye a babának nem lehet baja a nagy súly miatt? Ugye azért rajtam is fog látszani a terhesség?
Figyelt kérdés
2008. nov. 7. 20:19
11/12 anonim válasza:
Szia! Egyáltalán nem probléma, hogy 96 kg vagy, hiszen akiknek kicsit több a kezdő súlyuk, azok mindig kevesebbet híznak a terhesség alatt mint az olyanok, akiken egy gramm felesleg sem volt. :)
12/12 anonim válasza:
Szia.Én 99 voltam mikor terhes lettem összesen 4kg szedtem fel.Mikor megszültem 12kg-mal lettem kevesebb.A babám 3.63kg-mal 57cm-rel született.Egy jó tanács szülés után figyelj én 7kg-ot szedtem fel 8hónap alatt most próbálok fogyizni.Jó egészséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!