Az normális, ha a baba a hasamban néha erősen lefelé rugdos a hüvely vagy a belek irányába?
Mat vagyok 20 hetes és minden nappal egyre durvábban érzem a rúgásait,(kb 8 napja érzem,hogy mozog)néha fel is szisszenek,hogy beszúr miatta a hüvelyem vagy a beleim.
Az igazsághoz hozzátartozik,hogy nagyon vékony vagyok..talán ezért érzem ilyen intenzíven??Ez normális??Mi lesz később,ha már ez ilyen?!
Én is nagyon intenzíven érzem, én is vékony vagyok, hátul tapad a méhlepény...úgyhogy szerintem simán normális.
Lehet, hogy nem a hüvelyed rúgja, hanem a méhszájad, nem? Nekem szerintem azt rugdossa előszeretettel, és az fájdalmas...
23. hétbe lépek, és nekem egy hete kezdődött a brutál gyomorégés, fájdalom... főleg amikor érzem, hogy már följebb van, és följebb rugdos... Úgyhogy ha nagyon lenn rugdos azért fáj, ha nagyon fent akkor azért :) De végérvényesen örülök, hogy mozog.
és igen, később tuti még durvább lesz, egyik barátnőm ikreket szült és ő mesélte hogy a vége felé már egy-egy magzatmozgást 100-as fájásnak mutatott a ctg gép neki (az a maximum).
#2 Nekem is hátul tapad a lepény.Ennek akkor ráhatása van ezekre a dolgokra? :O Nem tudom,hogy mit rúg,csak azt érzem,hogy valamit ott a hüvely fele,amitől teljesen beszúr a hasam. Szegény barátnőd,akkor jól megszenvedte,de biztos megérte a dupla boldogság miatt :P
#3 Megnyugodtam,hogy más is majd’ bepisil :))) Régebben azt hittem,csak “kifele” rúgnak a babák.
#4 Biztos,hogy az is közrejátszik:) én akárhányszor láttam ultrahangon,vagy boxolt vagy bugizott.Remélem,nem nyugtalan,csak sajtkukac.
Kőszönöm szépen az eddigi válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!