Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terheléses cukorvizsgálaton...

Terheléses cukorvizsgálaton az éhgyomri 3,5, az 1 órai 8,8 és a 2 órai 9,1 lett. Befolyásolhatja a 2 órás értéket, hogy nem várta ki a laboros az 120 percet?

Figyelt kérdés
2008. nov. 7. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha csak percekkel előbb nézték meg, akkor nem hiszem. Ez egy picikét magas. 6,8 ,7 az elfogadott felső határ.
2008. nov. 7. 15:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy magas, de remélem csak az időeltérés miatt van, és nem pár percel, hanem 20 percel vették le előbb a vért.
2008. nov. 7. 15:50
 3/7 anonim ***** válasza:

A 20perc az sok valóban befolyásolhatja, de nem ennyire, mert alapesetben eleve nem megy 7 fölé az érték, neked pedig már azt is meghaladta.

Kérd hogy ismételjék meg.

2008. nov. 7. 15:52
 4/7 anonim ***** válasza:

szia.

sajnos magas a tied.

Befolyásolhatja, mivel mikor a cukorterhelés bekövetkezett,akkor a cukrod felmegy és utána vissza kellene neki állni a norm értékre.

De ne aggódj mert a szülés után a legtöbb esetben elmúlik.

Nekem érdekes volt: 4.8 a terhelés előtt és 4.3 az után.

2008. nov. 7. 16:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Igen meg kell ismételni:(
2008. nov. 7. 16:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha megvárja azt a 20 percet is, akkor még magasabb lett volna az érték.
2008. nov. 7. 17:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem 2 óra után lett 7,4, erre azt mondták, hogy mág belefér, de azért próbálok kevesebb szénhidrátot enni.

Kíváncsi leszek, hogy 3 hét múlva, a 26. heti milyen lesz.

2008. nov. 8. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!