Ti hàny hetesnek gondoljátok a pocakomat?
33, fiúra tippelek.
Első kicsit bunkó. Én dolgoztam szülőszobán, 2x ekkora pocakokat is láttam már és semmi gond nem volt még csak hasfali sérv se lett belőle.
Akkor legyek bunkó.
De legalább nem vagyok tunya, mint azok, akiknek 2x ekkora a pocakjuk. Én is ismerek olyat, akinek hatalmas hasa volt vékony alkata ellenére (skinny fat). Szét is nyílt a hasizma.
Nem kicsit bunkó. Nagyon az. Ezer más dolog befolyásolja, nem csak a hasfal erőssége. Elsővel is nagyobb hasam lett, "holott" konkrétan kockás hasizmom volt előtte.
30. hét, fiú.
Ez nem tunyaság kérdése. Akinek szélesebb a medencéje annak laposabb a hasa, akinek keskenyebb, annak inkább kifele kezd el nőni. Ez még sportolóknál is így van. Az megint más, ha a gyereked keresztben vagy haránt fekszik a hasadban akkor megint nem lesz túl fotogén a pocakod és még vagy ezer másik tényező van.
Nem értem miért kell sértegetni a másikat.
Ugyanmár....nem mindegy kinek milyen a hasizma???most őszintén...a kérdésem nem erre vonatkozott 😁
Még varok egy pár választ aztán elárulom 😉
Köszi az eddigi normális tippeket 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!