Pozitiv teszt vagy száradási csik?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy naponta ezer ilyen kérdéssel találkoztok, de egyszerüen csak szeretnék véleményeket kérni arról, hogyan látja egy külsö szemlélö...Idön túl néztem (tehát 30+ perccel késöbb jöhetett ki) a felsö tesztet olyan dpo 9en csinalhattam, a második pedig rá két napra készült. És ez az, ami inkább a száradási csik felé hagy tendálni, mivel nem látom a másodikat erösebbnek...viszont már párszor használtam ilyen tesztet és azon soha nem jött ki hasonló.2019. jan. 4. 12:25
11/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Mindegyik hasznos volt. Mint irtam, csak véleményeket szerettem volna mástól. Szétszedni meg azért szedtem, mert láttam a csikot, de meg akartam gyözödni róla, h nem árnyékolódás. Nem élem amúgy bele magam semmibe, csak kiváncsi voltam, más szerint is inkább száradási csik-e. Ha az, akkor nem annak tulajdonitom a hasfájogatásokat, ennyi volt a célom. :)
2019. jan. 4. 14:47
12/16 anonim válasza:
Negatív...értékelhetetlen időntúli teszt.
Ettől még lehetsz terhes, próbáld meg két nap múlva.
13/16 anonim válasza:
Én elvileg nemvàrt utàn 5 nappal teszteltem negatívat. Aztàn ott felejtettem a kuka tetején a Wc ben. Mikor újra mentem akkor vettem észre mondom kidobom. És kb ilyen csíkom volt mint a tiéd. Utàna volt 2 negatív és két halvàny pozi teszt. Most 14hetes vagyok. 😊 Én drukkolok. Nekem rà 3 napra lett egyértelműen pozitív a teszten.
14/16 anonim válasza:
Én ezt a száradási csíkot sosem értettem!Nekem mikor negatív volt,3 nsp milva is ránézhettem akkor is egy csík volt.
15/16 anonim válasza:
Kedves Utolso! Ugyanigy vagyok en is!
16/16 anonim válasza:
Szia!
Hogy alakultak a dolgok?
Nálam nagyon-nagyon halvány csík volt dpo 12-n.
Csak 10 perc után tűnt fel, előtte el is könyveltem, hogy nem sikerült. Aztán később mégis ránéztem megint és akkor már ott volt.
2 nap múlva még erősebb lett és akkor már a menstruációm sem jött meg.
Jó pár tucat terhességi teszten vagyok túl életem során és nekem is akár az utóbbi válaszolóknak, soha nem volt száradási csíkom, mindig egyértelmű negatív volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!