Émelygek és nagyon fáj a mellem, így is lehet hogy nem talál estére szívhangot az orvos?
A magzati szívhang nem függ össze a kismama émelygésével.
A korával inkább. De azt nem írtad...
Én megértem, hogy a korábbi vetélés miatt aggódsz, de nem lehet ennyire negatívan végigparázni egy terhességen. Baromira nem tesz jót és te sem fogod egy percét sem élvezni a dolognak.
Én is minden alkalommal izgulok amikor UH-ra megyek, de csak és kizárólag akkor engedek az érzésnek amikor már fekszem le az ágyra. Se előtte, se utána nem vagyok hajlandó ezen izgulni, mert megöli az egész terhesség örömét.
Jajj szegeny ez szornyu:( nagy sajnalom
Kivanom neked, hogy minden rendben legyen
Annyira konnyu mondani h ne aggodj, mit izgulsz, ne feszulj ra... foleg ha ennyi rossz tapasztalata van az embernek.
Ha az elmult hetekben nem volt panaszod akkor elvileg minden rendben kell hogy legyen. Sajnos mast nem tud csinalni az ember mint sokat pihenni, szedni a vitaminokat es varni az uh-kat.
Trombozis oanelt csinaltak mar neked? Ha van vmilyen veralvadasi rendellenesseg pl leiden mutacio az sokszor okoz vetelest. Nekem pl ez van sajnos de kapok ra verhigito injekciot es igy nem lehet baj. Esetleg kerdezz ra
Ez tényleg szomorú, de kicsit olyan a hozzáállásod, mint aki már most elengedte az egészet és úgy megy neki a vizsgálatnak, hogy úgysem él a baba.
Szerinted ez így jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!