Terhessegnel a terheleses cukorvizsgalatnal mennyi a "magas" eredmeny ami utan mar dietazni kell?
2, még a diabetológián se mondtak semmit. Annyi volt az össz tanács, ami éppenséggel helytelen, hogy sima zsemlét egyek reggelire, kerüljem a cukrot, ne mérjek, ne számoljak.
Ajánlom a 160gramm oldalt.
7,8 körül van a legtöbb helyen a határ, ami nem jelenti azt, hogy egy-két tizeddel alacsonyabb érték már jónak számít. Ha az orvos diétát ír elő, akkor még gondolatban sincs más opció, mint azt a legszigorúbban betartani. Ha túlságosan és tartósan leesik az anya vércukra, a baba agya nem kap oxigént, szelelmi fogyatékkal születhet, vagy meghalhat. A tartósan magas cukrok pedig fejlődési problémákat okozhatnak, nem bezsélve arról, hogy az elhanyagolt magas cukrok miatt a baba is eleve cukorbetegként jöhet a világra. Nagyon sok egyéb szövődmény is lehet a következmény rád is és a babára nézve is.
Szóval ha diéta kell, akkor diétázni kell a szülésig. Nekem másnapra már rendben volt a cukrom, de a következő terhességnél ismét előjött a probléma.
Nagyon koszonom a valaszokat, termeszetesen ha rossz lenne az eredmeny akkor betartok minden dietat hogy a baba ne szenvedlyen kart, csak kivancsisagbol kerdeztem mi van ha valaki megsem tartana be.
Egyebkent a belgyogyon nem mondanak semmit, es nemsokara mennem kell a vizsgalatra es kivancsi voltam melyik eredmeny lesz a jo/nem jo ha ugy adodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!