Fáj, ha kézzel fordítják be a babát farfekvésből?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert valószínű, ha egy hét alatt nem fordul be a babám, akkor befordítják, ha be tudják. Járhat e ez szövődményekkel, kockázattal? Ne azt írjátok, hogy he aggódjak, be fog fordulni, nem aggódok emiatt, csupán érdekel. Ha valakinek volt már része benne, leírná, hogy hogy csinálják, és hogy tényleg fáj e. Most hallottam, hogy fáj, amit nem gondoltam volna.2010. jún. 28. 17:55
1/8 anonim válasza:
A gyereket megfordítják a méhedben és nem gondoltad hogy fáj? Hát nem tudom, bár nem éltem át ilyet, szerintem egyértelmű, hogy kellemes nem lesz. Én úgy tudom, hogy 37.héten végzik, mert akkor már nem olyan veszélyes, ha megindul a szülés tőle, de később már nem, mert túl kevés a hely a babának. Sokan úgy gondolják, hogy kockázatos a méhfal sérülése miatt, de ez sokminden más beavatkozásra is igaz. Szerintem, ha elég pici a baba, van hely és gyakorlott az orvos, akkor nem jár akkora kockázattal. Biztosan ésszel kezel téged is az orvosod! Bízz benne!
2/8 anonim válasza:
Én több embertől hallottam hogy nagyon fájt,és ha te nem egyezel bele,nem is fordíthatják meg.Én tuti nem mennék bele,de ez a te döntésed,na és persze az se biztos hogyneked fájni fog,minden ember más...(33h)
3/8 anonim válasza:
Szia! Nekem a lányom 38.héten "meggondolta magát, és fejfekvésből átment farfekvésbe:(. A dokim mondta , mivel megindult a szülés, hogy meg tudja fordítani, ha gondolom. Mondta ha nem akarom, akkor császár. na én mindenbe beleegyeztem csak császár ne legyen!!! Hát én akkor pontosan megtudtam mondani hány csillag van az égen:). Iszonyúan fájt! De megérte. Nagyon hamar meg lett a lányom, és egy fájás közepén fordította be a buksiját a helyére:). Így visszagondolva már nem bánom, mert inkább az a 2 perc fájdalom, mit a faros szülés, vagy a császározás. Kitartás. Nem biztos hogy neked is nagyon fog fájni, de nem ez lesz a legkellemesebb dolog a világon. Könnyű szülést kívánok neked.
4/8 anonim válasza:
Kooléganőmnek csinálták,elmondása szerint nem fájt,de nem sikerült.Egy orvoshoz jártunk az én babám is farfekvéses volt.Nagyon szerettem volna természetesen szülni,de a megfordítás eszembe sem jutott.Én ugy vélem ha nem fordul meg annak oka van.És ha rövid a köldök zsinor amit uh-án nem látnak jó?Hallottam már ilyenről.Viszont hallottam sikeres forditásról is.
5/8 anonim válasza:
Elöző vagyok,a faros szülést az én dokim nem engedte.Első szülésnél nem ajálják.
6/8 anonim válasza:
Nem szeretik az orvosok sem,sőt,inkább császároznak.Max. kívülről próbálkoznak a fordítással,azt is UH mellett,felkészülve a bekövetkező szülésre.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat:D
Az a helyzet, hogy itt, ahol élek (Angliában), teljesen természetes eljárás, sokszor csinálták már. Csak olyannal nem tudtam még konzultálni, akinek ilyet csináltak, hogy hogy is megy végbe az egész. Majd keresgélek az angol fórumokon, hátha rábukkanok valami hasznos információra.
Köszönöm a segítségeteket!
2010. jún. 29. 08:48
8/8 anonim válasza:
Szia!
Én a hejedben nem engedném.
A sógornőm 4 éve ugyan így járt. De Ő aláírta, hogy ne fordítcsák be a gyereket hanem egyből császár.Ez volt a szerencséje, mert a lurkónak csak 20 cm-s köldökzsinórja volt, nem is tudta volna megszülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!