Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik akik sminkelik...

Lolol kérdése:

Kismamik akik sminkelik magukat (egy átlagos alap sminkre gondolok). A kórházban hogy oldjátok meg a dolgot? Normális válaszokat kérek.

Figyelt kérdés
Én nem tudom elképzelni,hogy egy alapot ne tegyek fel,nagyon pattanásos a bőröm.
2010. jún. 28. 16:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

17:37-es vagyok. Nem tudom mi a gond ezzel, miért ne lehetne sminkelni?

Mindamellett, hogy az ember a férjének akar tetszeni, talán az a legfontosabb, hogy az ember önmagának tetszen és ez nem azt jelenti, hogy szülés után a tükörben akarja magát nézegetni óránként, hanem azt, hogy így érzi jól magát a bőrében.

Viszont egy jó tanács: szülésre ne fesd ki magad, mert az nagyon csúnya, amikor a fehér kórházi cucc tiszta izzadt alapozó és a szempillaspirált beleizzadja az ember a szemébe.

2010. jún. 28. 18:28
 12/20 anonim ***** válasza:
Nagyon jó a kérdés, ez már az én fejemben is megfordult! Én is úgy tervezem, hogy a korházban minimum egy szemspirált fogok használni. Nekem is fontos, hogy ne hagyjam el magam, és pláne, hogy ne érezzem rosszul magam a bőrömben. Aztán kíváncsi leszek, hogy két vajúdás között hogyan fogom ezt kivitelezni :-) Pláne hogy ne follyon el! Nade erre találták ki a vízálló szemspirált :-D
2010. jún. 28. 19:15
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem ezzel szívatott folyton a tesóm,amikor várandós voltam ,mindig mondta,hogy mi lesz velem amikor szülök és ott nem tudom majd kifesteni magam!Hát dehogynem! Hál' istennek könnyű szülésem volt, éjszaka megszültem 1 kór,másnap reggel tusolás után már spiráloztam a szemem és kihúztam tussal,alapozót nem raktam mert nem akartam,hogy a babám bőréhez érjem ahogy hozzábújok! É n még itthon is reggel az az első,hogy feldobok egy laza sminket!
2010. jún. 28. 19:29
 14/20 anonim ***** válasza:
Én úgy oldottam ezt meg hogy szinezett hidratáló arckrémet (Nivea)kentem a zuhany után,ez adott egy kis "egészséges" arcszínt,műtét utáni sápadt tónusomnak,és még szülés előtt kozmetikusnál tartós szempillafestés!Így sminkelsz is meg nem is én jobban éreztem magam így.De ha neked ez fontos,sminkelj nyugodtan és ne foglalkozz azzal hogy az átlag(úgy értem hogy többség) nem szokott.De csak szolidan mert a kórházi körülményben esetleg ellenkező hatást érsz el.
2010. jún. 28. 19:53
 15/20 anonim ***** válasza:
18%
Nekem kisebb gondom is nagyobb volt annál,hogy van rajtam alapozo stb..vagy nincs
2010. jún. 29. 14:09
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Van olyan kolléganőm, aki jó vastag smink nélkül nem indult el sehová, anélkül csak 1x láttuk. Be is volt pánikolva. Én kevéssé sminkelem magam, komolyabb smink csak alkalomhoz van. Szerintem nevetséges egy nő, ha már máshogy nem tudja elfogadni magát.
2012. jún. 26. 08:34
 17/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Első válaszoló vagyok, még 35 hetes kismama voltam, most már két éves a fiam :)))) Gondoltam leírom, hogy a kórházban (terveimmel ellentétben) végül egyáltalán nem sminkeltem ki magam, egyszerűen nem foglalkoztatott :) Persze ahogy hazajöttünk, már ugyanúgy sminkeltem mindenhová, sőt, amióta nem szoptatok már folytattam a szolizást is, és szopi után visszafogytam hamar, de valahogy a kórházban nem érdekelt a smink. Fura, mert azt hittem fogom magam legalább kis alap sminkkel, de állatira nem érdekelt :) Pedig volt a 3 bent töltött nap alatt 18 látogatóm, család, barátok, kollégák.....először volt hogy nem érdekelt a smink 3 napon át :)

2012. jún. 26. 13:37
 18/20 anonim ***** válasza:
69%

"Szerintem nevetséges egy nő, ha már máshogy nem tudja elfogadni magát."

Ez a komment a nevetséges. Nem arról van szó drágám hogy nem tudja valaki elfogadni magát, hanem arról az igen egyszerű tézisről, miszerint nincs nő, aki smink nélkül szebb, mint egy pici sminkkel. Ugyanis ha valakinek szép a szeme, akkor ha kiemeli MÉG SZEBB. Ha a szája szép formájú, akkor szájfénnyel szintén ki lehet emelni. Ha pattanásos, piros és gennyes pöttyös, korrektorral elfedheti, ergo szebb lesz. Tehát nem árt tudni, hogy aki ronda, az sminkkel szebb lehet, aki meg szép, az sminkkel MÉG SZEBB lehet...........én azokat a nőket tartom nevetségesnek, akik bebeszélik maguknak hogy ők smink nélkül márpedig szebbek. Ez badarság. Ugyanis ha szép rajtuk valami, és kiemelnék, akkor egyértelműen még szebbek lennének, de mivel nem teszik, hát marad ami marad.....rajtuk kívól senki nem gondolja szebbnek őket smink nélkül, max a férjük mondja kedvességből. Ez a nevetséges.

2012. jún. 26. 13:42
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem állítottam azt hogy smink nélkül szebb, nem tudom hol olvastál ilyet. Hanem azt, hogy ha egy lány ÁLLANDÓAN sminkben van, akkor nem tud SZEBB lenni. Mikor lesz ünnepélyes akkor? Ha ez az alap nála, akkor valszeg ciki neki anélkül mutatkozni. Nem kéne túlzásba vinni szerintem. Mert olyan lesz a szitu mint a VV Anikó annó, amikor paplan alatt sminkelt, mert mi lesz ha natúre látják.
2012. jún. 27. 13:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Aha kedves utolsó,csak hogy tudd,van láthatatlan smink,hétköznapi,nappali smink,alkalmi smink,feltűnő szuper szexi smink! Valószínűleg a kórházba mindenki aki sminkel,csak egy leheletnyi-"láthatatlan"sminkre gondol,sápadtság,bőrhibák eltüntetése csak a cél,+ egy kis szempilla szigorúan csak felülre,hogy amikor el sírja magát a babájában gyönyörködve,el ne maszatolódjon :D :D
2012. jún. 27. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!