Kismamik akik sminkelik magukat (egy átlagos alap sminkre gondolok). A kórházban hogy oldjátok meg a dolgot? Normális válaszokat kérek.
17:37-es vagyok. Nem tudom mi a gond ezzel, miért ne lehetne sminkelni?
Mindamellett, hogy az ember a férjének akar tetszeni, talán az a legfontosabb, hogy az ember önmagának tetszen és ez nem azt jelenti, hogy szülés után a tükörben akarja magát nézegetni óránként, hanem azt, hogy így érzi jól magát a bőrében.
Viszont egy jó tanács: szülésre ne fesd ki magad, mert az nagyon csúnya, amikor a fehér kórházi cucc tiszta izzadt alapozó és a szempillaspirált beleizzadja az ember a szemébe.
Sziasztok,
Első válaszoló vagyok, még 35 hetes kismama voltam, most már két éves a fiam :)))) Gondoltam leírom, hogy a kórházban (terveimmel ellentétben) végül egyáltalán nem sminkeltem ki magam, egyszerűen nem foglalkoztatott :) Persze ahogy hazajöttünk, már ugyanúgy sminkeltem mindenhová, sőt, amióta nem szoptatok már folytattam a szolizást is, és szopi után visszafogytam hamar, de valahogy a kórházban nem érdekelt a smink. Fura, mert azt hittem fogom magam legalább kis alap sminkkel, de állatira nem érdekelt :) Pedig volt a 3 bent töltött nap alatt 18 látogatóm, család, barátok, kollégák.....először volt hogy nem érdekelt a smink 3 napon át :)
"Szerintem nevetséges egy nő, ha már máshogy nem tudja elfogadni magát."
Ez a komment a nevetséges. Nem arról van szó drágám hogy nem tudja valaki elfogadni magát, hanem arról az igen egyszerű tézisről, miszerint nincs nő, aki smink nélkül szebb, mint egy pici sminkkel. Ugyanis ha valakinek szép a szeme, akkor ha kiemeli MÉG SZEBB. Ha a szája szép formájú, akkor szájfénnyel szintén ki lehet emelni. Ha pattanásos, piros és gennyes pöttyös, korrektorral elfedheti, ergo szebb lesz. Tehát nem árt tudni, hogy aki ronda, az sminkkel szebb lehet, aki meg szép, az sminkkel MÉG SZEBB lehet...........én azokat a nőket tartom nevetségesnek, akik bebeszélik maguknak hogy ők smink nélkül márpedig szebbek. Ez badarság. Ugyanis ha szép rajtuk valami, és kiemelnék, akkor egyértelműen még szebbek lennének, de mivel nem teszik, hát marad ami marad.....rajtuk kívól senki nem gondolja szebbnek őket smink nélkül, max a férjük mondja kedvességből. Ez a nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!